Νέο υλικό από το παιχνίδι του The Lord of the Rings που θα σας πάει στην Moria! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το survival παιχνίδι Return To Moria αποκαλύπτεται ξανά!
27 Οκτωβρίου 2022 21:34
Νέο υλικό από το παιχνίδι του The Lord of the Rings που θα σας πάει στην Moria! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα ανάπτυξης Free Range Games ολοκλήρωσε ένα ειδικό livestream για το νέο της παιχνίδι, το οποίο θα είναι βασισμένο στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Το παιχνίδι ονομάζεται Lord of the Rings: Return To Moria και είναι ένα survival game με crafting, που διαδραματίζεται στην Τέταρτη Εποχή της Μέσης Γης.

Οι προγραμματιστές έδωσαν στη δημοσιότητα νέες εικόνες, έτσι ώστε να πάρετε μια μικρή γεύση, ενώ στο βίντεο που θα βρείτε παρακάτω, μπορείτε να δει όλη την παρουσίαση, στην οποία δίνουν περισσότερες πληροφορίες.

Το Return to Moria διαδραματίζεται στην Τέταρτη Εποχή γνωστή και ως «Age of Men» που ξεκινά αμέσως μετά τα γεγονότα της τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Ωστόσο, στο Return to Moria, θα πάρετε τον έλεγχο των νάνων που πάνε στα ορυχεία της Moria, που είναι γεμάτα από goblins.

Δείτε τις νέες εικόνες:

Το επίσημο site του παιχνιδιού αναφέρει:

Ζήστε τη Συντροφιά των Νάνων όπως ποτέ άλλοτε, με το πλούσιο lore από τον θρυλικό J.R.R Tolkien, στο The Lord of the Rings: Return to Moria. Για να επιβιώσουν από τα ύπουλα ορυχεία της Μόρια, οι παίκτες πρέπει να μαζέψουν πόρους, να κυνηγήσουν και να βρουν φαγητό, αλλά και να διαχειριστούν τον ύπνο, τη θερμοκρασία και άλλα.

Να σας υπενθυμίσουμε πως έρχονται και άλλα παιχνίδια στο σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, από την EA.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2023 αποκλειστικά μέσα από το Epic Games Store. Παρακολουθήστε όλη την ανακοίνωση από το “Sneak Peek” μέσα από τον player που ακολουθεί.