Wo Long: Fallen Dynasty – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον “Niohborne” τίτλο

Αποκαλύφθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας
26 Οκτωβρίου 2022 15:04
Wo Long: Fallen Dynasty – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον “Niohborne” τίτλο

Η Team Ninja έδωσε στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Wo Long: Fallen Dynasty και μία από αυτές είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Συγκεκριμένα, ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος τον Μάρτιο του 2023, με τα pre-orders να έχουν ξεκινήσει ήδη.

Αν θέλετε να κάνει προ-παραγγελία το παιχνίδι, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε μερικά καλούδια, όπως το Baihu Armor και τα Crown of Zhurong και the Crown of Gonggong. Θα υπάρχει και μία digital deluxe έκδοση που θα περιέχει ένα Season Pass και τρία πακέτα DLC.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το νέο project από τους δημιουργούς του Nioh και παραγωγό του Bloodborne, θέλει να σας μεταφέρει στην Κίνα, όπου τέρατα και δαίμονες λεηλατούν χωριά και σκοτώνουν ανθρώπους.

Πότε θα κυκλοφορήσει;

Το Wo Long: Fallen Dynasty θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου 2023 για τα Xbox Series X|S, Xbox One και PC (από την πρώτη μέρα στο Game Pass), ενώ θα διατεθεί και στα PS4 και PS5.

Θα μπορείτε να διαλέξετε επίπεδο δυσκολίας;

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Team Ninja, όχι, το παιχνίδι δε θα φέρει επίπεδα δυσκολίας και θα έχει ένα δικό του, fixed, όπως ακριβώς έχουμε δει και σε παιχνίδια όπως το Nioh και Dark Souls. Το Fallen Dynasty θα έχει ένα ιδιαίτερο “morale” σύστημα που θα κάνει το χαρακτήρα πιο δυνατό, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και το κλασσικό leveling σύστημα, όπως και σε άλλα τέτοιου είδους παιχνίδια, με στατιστικά κλπ.

Wo Long: Fallen Dynasty - Αυτά είναι τα πρώτα gameplay πλάνα από το

H σύνοψη του Wo Long:

Το Wo Long: Fallen Dynasty ακολουθεί τη δραματική, γεμάτη δράση ιστορία, ενός στρατιώτη, που παλεύει για επιβίωση σε μια σκοτεινή φανταστική εκδοχή της Later Han Dynasty, όπου οι δαίμονες ταλανίζουν τα τρία βασίλεια.