Need for Speed: Unbound – Τα νέα βίντεο έχουν άρωμα “Underground”

Τον Δεκέμβριο η κυκλοφορία του νέου τίτλου
26 Οκτωβρίου 2022 13:09
Need for Speed: Unbound – Τα νέα βίντεο έχουν άρωμα “Underground”

Η EA συνεχίζει να προωθεί το Need for Speed: Unbound και γι’ αυτό το λόγο έδωσε στη δημοσιότητα νέα βίντεο, τα οποία εστιάζουν στο customization των αυτοκινήτων και έχουν άρωμα “Underground”.

Όπως αποκαλύφθηκε, σε αυτό το παιχνίδι θα μπορείτε να πάρετε παλιά αυτοκίνητα όπως παραδείγματος χάρη ένα BMW και να τα κάνετε σαν καινούργια αλλάζοντας τελείως την εμφάνισή τους και τις επιδόσεις τους. Παράλληλα, θα υπάρχει και μία νέα εντυπωσιακή σειρά από ζάντες και από άλλα “καλούδια” που θα μετατρέψουν το όχημα που επιθυμείτε σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

Τα υπόλοιπα 3 βίντεο θα τα βρείτε πατώντας εδώ.

Η EA συνεχίζει να παρουσιάζει ολοένα και περισσότερες πτυχές του νέου racing τίτλου της, ο οποίος αποκαλύφθηκε πρόσφατα και απομακρύνεται αρκετά απ' ότι έχουμε συνηθίσει από το franchise, υιοθετώντας μια ιδιαίτερη “anime” αισθητική. Στο Unbound ο παίκτης θα μπορεί να βάζει στοιχήματα για να αυξήσει τα έσοδά του, ποντάροντας κατά των αντιπάλων του.

Το Need for Speed: Unbound αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου για τα PS5, Xbox Series X|S και PC. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι στο παιχνίδι της EA θα εμφανιστεί και ο γνωστός ράπερ A$AP Rocky, ενώ το soundtrack έχει επιμεληθεί ο γάλος συνθέτης και DJ, Brodinski.