The Last of Us: Η “Abby” θα επέστρεφε άνετα για νέο παιχνίδι παρά το όλο “drama”

Η Laura Bailey σε μια νέα συνέντευξη
26 Οκτωβρίου 2022 10:10
The Last of Us: Η “Abby” θα επέστρεφε άνετα για νέο παιχνίδι παρά το όλο “drama”

Η Laura Bailey, η οποία ήταν η Abby στο The Last of Us Part II δήλωσε και επίσημα ότι θα επέστρεφε για ένα μελλοντικό παιχνίδι, αν της δινόταν η ευκαιρία. Η ηθοποιός φαίνεται ότι παρόλο που είχε περάσει πολλά όταν κυκλοφόρησε ο τίτλος η Naughty Dog, είναι «μέσα» και για το επόμενο, αν υπάρξει φυσικά.

Μιλώντας στο Comic Book Movie, η Bailey είπε ότι θα ήθελε να δώσει τη φωνή της Abby, παρά όλο αυτό το "drama" που είχε συμβεί.

Οι δηλώσεις της ήταν οι εξής:

Σίγουρα θα επέστρεφα σε αυτήν. Ξέρω ότι υπήρξε πολύ "drama" και συζητήσεις γύρο από το χαρακτήρα της Abby, αλλά ήταν ένας ρόλος που είχε μεγάλη επιρροή στη ζωή μου. Θα επέστρεφα 100% για να παίξω την Abby, αν μου δινόταν η ευκαιρία.

Η Abby ήταν ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους χαρακτήρες του The Last of Us Part II και πολλοί gamers δεν τη συμπάθησαν ιδιαίτερα, με αυτά που είχαν συμβεί μέσα στο παιχνίδι. Η ίδια η Bailey, μάλιστα, είχε δεχθεί και διάφορες απειλές γι’ αυτό το ρόλο και είχε μιλήσει ανοιχτά σε μία συνέντευξη που είχε δώσει τον Δεκέμβριο του 2020 στο Game Informer.

Η ηθοποιός είχε δηλώσει τότε τα εξής: Ήξερα ότι θα υπήρχε κάποιο μίσος, αλλά δεν περίμενα να πάρει τέτοια έκταση.

Η Bailey σχολίασε επίσης την τηλεοπτική σειρά του HBO, The Last of Us και είπε ότι "φαίνεται καταπληκτική" και ότι είναι ενθουσιασμένη.

Εσείς θα θέλατε να δείτε την Bailey να υποδύεται για άλλη μια φορά την Abby; Πείτε μας στα σχόλια.