Το Age of Empires έρχεται στα iPhone και Android! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοινώθηκε το νέο κεφάλαιο της σειράς
25 Οκτωβρίου 2022 23:14
Το Age of Empires έρχεται στα iPhone και Android! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιορτάζοντας τα 25 χρόνια της σειράς Age of Empires, η Microsoft πραγματοποίησε ένα ειδικό επετειακό event, το οποίο φιλοξένησε πολλές ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, μάθαμε για την επιστροφή του λατρεμένου Age of Mythology με μια αναβαθμισμένη έκδοση, ενώ έγινε γνωστό και πως διάφορα κεφάλαια της σειράς θα έρθουν στις Xbox κονσόλες. Φυσικά, δεν έλειψε και η ανακοίνωση ενός ολοκαίνουργιου παιχνιδιού, το οποίο όμως απευθύνεται σε ένα νέο κοινό.

Ο λόγος γίνεται για το Age of Empires Mobile, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει προσεχώς για iPhone και Android συσκευές. Για την ώρα δε γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες, όπως για παράδειγμα η συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, στοιχεία για το gameplay ή ποιοι πολιτισμοί θα περιλαμβάνονται, αλλά η Microsoft τόνισε:

Ζήστε τη δύναμη μιας αυτοκρατορίας στην παλάμη του χεριού σας και διοικήστε τους στρατούς σας με το άγγιγμα ενός δακτύλου.

Το Age of Empires Mobile έρχεται.

Ακολουθεί το σύντομο teaser βίντεο που δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας, συνοδεύοντας την ανακοίνωση, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε την σχετική ανάρτηση στο blog του Xbox, πατώντας εδώ.