Fallout 4: Έρχεται δωρεάν next-gen update για τα PS5 και Xbox Series X

Η Bethesda υπόσχεται οπτικές αναβαθμίσεις
24 Οκτωβρίου 2022 21:56
Fallout 4: Έρχεται δωρεάν next-gen update για τα PS5 και Xbox Series X

Από το πουθενά η Bethesda ανακοίνωσε ότι έρχεται μια next-gen αναβάθμιση για το Fallout 4 υπό τη μορφή ενός δωρεάν update κιόλας. 

Το εν λόγω next-gen update θα έρθει εντός του 2023 και θα προσφέρει σημαντικές αναβαθμίσεις στον τεχνικό τομέα του Fallout 4 για τα PlayStation 5, Xbox Series X (δεν αναφέρεται το Series S), αλλά και το PC, μιας και η εταιρία γιορτάζει την 25η επέτειο του franchise. 

Σύμφωνα με το επίσημο blog post της Bethesda χάρη στο next-gen update θα έρθει performance mode για υψηλότερα framerates και ποιοτικές βελτιώσεις για 4Κ αναλύσεις στα γραφικά. 

Ανάμεσα στις βελτιώσεις του οπτικού τομέα, η Bethesda υπόσχεται να διορθώσει και πολλά bugs του Fallout 4 που ακόμη το ταλανίζουν. Επίσης, οι fans του Fallout 4 να αναμένουν και το Creation Club, που θα ενσωματωθεί κάποια στιγμή στα πρότυπα του Skyrim Anniversary Edition. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Fallout 4 είχε βελτιστοποιηθεί για το Xbox One X την προηγούμενη γενιά, ανεβάζοντας την ανάλυση στα 4Κ/30fps. Ακόμη, τα Xbox Series X|S μπορούν χάρη στο "FPS Boost" χαρακτηριστικό να το τρέξουν στα 60fps αλλά με την ανάλυση να πέφτει στα 1080p.