Gotham Knights: Παίκτες συναντούν πολλά bugs – “Πέφτουν” μέσα στο χάρτη

Bugs που ξεκινούν από το tutorial
23 Οκτωβρίου 2022 20:38
Gotham Knights: Παίκτες συναντούν πολλά bugs – “Πέφτουν” μέσα στο χάρτη

Το Gotham Knights κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες στο PC και στις κονσόλες και όπως φαίνεται, ο τίτλος της Warner Bros. έχει αρκετά bugs, τα οποία έκαναν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Και ενώ πολλοί χρήστες μπορεί να διασκεδάζουν στο Gotham City με τους κεντρικούς πρωταγωνιστές, άλλοι φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα στην απόδοσή του, αφού έχουν γίνει αναφορές και για χαμηλό framerate.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έγραψαν στο Reddit για τα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει και σε μερικά από αυτά τα bugs «πέφτουν» μέσα στο χάρτη, τρέχουν μέσα από τοίχους και συναντούν εχθρούς που αιωρούνται στον αέρα. Μάλιστα, μερικά συμβαίνουν από το tutorial.

Δείτε μερικά παραδείγματα παρακάτω:

 

Στο τιμόνι της ανάπτυξης βρίσκεται η WB Games Montréal, η οποία προηγουμένως μάς είχε χαρίσει το Batman: Arkham Origins. Βέβαια, να σημειωθεί πως έχουμε να κάνουμε με μια original ιστορία που δε συνδέεται με τη Arkham σειρά που ξεκίνησε η Rocksteady.

Ο τίτλος έχει αναπτυχθεί με το co-op κατά νου έτσι επιτρέπει σε έως και δύο παίκτες να «καθαρίσουν» μαζί την Gotham City.

Gotham Knights Review - Στη σκιά των Batman Arkham

Το Gotham Knights είναι τώρα διαθέσιμο για τα PC, PS5 και Xbox Series X|S.