Uncharted: Θα έρθουν τα τρία πρώτα παιχνίδια στο PC; - Η Sony απαντά

Επίσημη τοποθέτηση από την εταιρία
22 Οκτωβρίου 2022 19:59
Uncharted: Θα έρθουν τα τρία πρώτα παιχνίδια στο PC; - Η Sony απαντά

Πριν μερικές ημέρες η σειρά Uncharted έκανε και επίσημα το ντεμπούτο της στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσα από το Uncharted: Legacy of Thieves Collection, το οποίο δε χωρά αμφιβολία ότι αποτελεί μια αρκετά σημαντική κυκλοφορία. Συγκεκριμένα, αν εξαιρέσουμε τα πρώτα βήματα της Naughty Dog στη βιομηχανία πριν το Crash Bandicoot, κανένα από τα σύγχρονα παιχνίδια της δεν ήταν διαθέσιμα για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Με το εν λόγω πακέτο, λοιπόν, και οι PC gamers μπορούν επιτέλους να πάρουν μια γεύση από τις εξαιρετικές κινηματογραφικές εμπειρίες της ταλαντούχας ομάδας, αποτελώντας την κατάλληλη προετοιμασία για το The Last of Us Part I που επίσης αναμένεται σύντομα για το PC.

Ωστόσο, κάτι που σίγουρα απόρησε πολλούς είναι γιατί η Naughty Dog και το PlayStation επέλεξαν το Uncharted 4 για το ντεμπούτο της σειράς στο PC. Τώρα, μέσα από μια ανάρτηση στο PlayStation Blog, ο αντιπρόεδρος του στούντιο, Christian Gyrling, εξήγησε το λόγο και όπως φαίνεται καλό θα ήταν να μην περιμένετε γενικά την αρχική τριλογία στους υπολογιστές.

Αναλυτικότερα, ο Gyrling εξήγησε:

Παρόλο που το PlayStation 5 παραμένει η κύρια πλατφόρμα μας, θεωρήσαμε ότι η δυνατότητα να μεταφέρουμε τα παιχνίδια μας στο PC ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να προσεγγίσουμε ένα νέο τεράστιο, παγκόσμιο κοινό. Όταν, λοιπόν, σκεφτήκαμε με τι να κάνουμε το ντεμπούτο μας στο PC, κοιτάξαμε τον κατάλογό μας και αποφασίσαμε ότι οι όμορφες ιστορίες της σειράς Uncharted είναι μια φυσική επιλογή. Τώρα, ίσως αναρωτιέστε γιατί δεν ξεκινήσαμε με το αρχικό Uncharted. Θεωρήσαμε ότι, ενώ οι τρεις πρώτες περιπέτειες του Nathan Drake από το PlayStation 3 εξακολουθούν να περνάνε τη δοκιμασία του χρόνου αφηγηματικά, θα χρειαζόντουσαν μια σημαντική οπτική ανανέωση για να ανταπεξέλθουν ως σύγχρονες κυκλοφορίες για PC και στις προσδοκίες που μπορεί να έχουν οι παίκτες.

Η σειρά Uncharted περιλαμβάνει αυτόνομες περιπέτειες, τις οποίες μπορούν να απολαύσουν νέοι και παλιοί παίκτες. Έτσι, ενώ υπάρχουν ακόμα απίστευτες ιστορίες και ανάπτυξη χαρακτήρων σε αυτά τα τρία πρώτα παιχνίδια, καταλήξαμε ότι οι παίκτες θα μπορούσαν εύκολα να βιώσουν το Uncharted 4: A Thief's End και τις ιστορίες του Nathan, της Elena και του Sully.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη μεταφορά του Uncharted: Legacy of Thieves Collection στο PC, μπορείτε να διαβάσετε το review των Unboxholics για το port πατώντας εδώ. Τέλος, μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Christian Gyrling πατώντας εδώ.

Tags: