God of War Ragnarok: Η πιο viral ατάκα του 2018 δε θα υπάρχει μάλλον στο νέο παιχνίδι

Ο director του παιχνιδιού εξηγεί τους λόγους
22 Οκτωβρίου 2022 15:25
God of War Ragnarok: Η πιο viral ατάκα του 2018 δε θα υπάρχει μάλλον στο νέο παιχνίδι

Μία από τις πιο εμβληματικές «ατάκες» από το God of War του 2018, ίσως δε θα υπάρχει στο God of War Ragnarok. Ο λόγος; Όπως λένε μερικοί δημοσιογράφοι που έπαιξαν τις πρώτες ώρες του παιχνιδιού, ο Kratos δε λέει ούτε μία φορά τη λέξη “Boy”, αλλά φωνάζει τον Atreus απλώς με το όνομά του.

Το “Boy” είναι στην ουσία ένα “Inside Joke” μεταξύ της gaming κοινότητας, που ακουγόταν πολύ στο διαδίκτυο όταν κυκλοφόρησε το GOW το 2018. Ο Kratos, ο πρωταγωνιστής του franchise, όταν ήθελε να μιλήσει στον Atreus, τον αποκαλούσε “Boy” και όλο αυτό είχε γίνει κάτι σαν “meme”. Μέχρι και ο Christopher Judge, ο οποίος δανείζει τη φωνή του στον Kratos, έλεγε αυτή την ατάκα όταν ανέβηκε στη σκηνή των The Game Awards, με αποτέλεσμα να γίνει και εκεί viral.

God of War Ragnarok: Η φωνή του Atreus άλλαξε τόσο πολύ που έπρεπε να γίνει edit

Ο Kratos δε λέει το “Boy” μέσα στο Ragnarok και ο Eric Williams, ο director του τίτλου, δήλωσε  στο GamesRadar+ τα εξής:

Τον αποκαλεί απλώς Atreus. Στο προηγούμενο παιχνίδι όλοι έλεγαν στον Atreus τι να κάνει. Αυτή η σχέση έχει πλέον ωριμάσει και ο Atreus έχει πιο ελεύθερη σκέψη τώρα που μεγαλώνει. Ο Atreus μπορεί πλέον να λέει: μήπως να κάνουμε αυτό το πράγμα έτσι; O Kratos και ο Mimir σκέφτονται: ή ότι ο μικρός είναι αυθάδης ή πολύ απλά μήπως θα έπρεπε να συζητήσουν αυτά που προτείνει ο Atreus.

Το God of War Ragnarok μπορεί να τρέξει στα 120FPS στο PS5 - Όλα τα modes γραφικών 

Το παιχνίδι θα ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας, με τους Kratos και Atreus να είναι αντιμέτωποι με πολλούς νέους κινδύνους, καθώς το Ragnarök πλησιάζει. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ.

God of War Ragnarok: Μάθαμε πόσα GB είναι το τελικό μέγεθος και το νούμερο λέει πολλά

Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που θα φτάσουν στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Ακόμη, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε ένα πρόσφατο gameplay βίντεο που εστιάζει στο σύστημα μάχης.

Τέλος, πατώντας εδώ θα βρείτε ένα νέο gameplay βίντεο που δείχνει την εξερεύνηση με τη βάρκα και το Svartalfheim realm, ενώ θα βρείτε το πιο πρόσφατο -επικών διαστάσεων- story trailer, πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022.