Resident Evil 4 Remake VS Αρχικό Παιχνίδι – Δείτε το συγκριτικό βίντεο

Τί αλλαγές έχει κάνει η Capcom στο Remake;
21 Οκτωβρίου 2022 14:11
Resident Evil 4 Remake VS Αρχικό Παιχνίδι – Δείτε το συγκριτικό βίντεο

Η Capcom άνοιξε πριν από μερικές ώρες τα χαρτιά της για το Resident Evil 4 Remake με ένα ολοκαίνουργιο trailer που εστίαζε στην ιστορία, καθώς και ένα δεύτερο βίντεο που επικεντρωνόταν στους gameplay μηχανισμούς. Πόση διαφορά έχει, όμως, το remake από τον αρχικό τίτλο του 2005;

Τώρα ξέρουμε στο περίπου γιατί ένας YouTuber είπε να βάλει μερικά πλάνα από το Resident Evil 4 Remake δίπλα-δίπλα με το αρχικό παιχνίδι και να παρουσιάσει τις διαφορές στους χαρακτήρες και στους εχθρούς. Όπως θα δείτε και εσείς, έχουν γίνει αρκετές αλλαγές με το πώς παρουσιάζει πλέον η Capcom μερικά βασικά πρόσωπα, αλλά και κάποιες εμβληματικές σκηνές.

Δείτε το παρακάτω:

Η θρυλική περιπέτεια του Leon S. Kennedy έρχεται τον Μάρτιο άκρως αναβαθμισμένη, αφού πρόκειται για ένα συνολικό re-imagine. Στα πρώτα gameplay πλάνα, η εταιρία παρουσίασε κάποιες από τις νέες δυνατότητες που θα έχει ο πρωταγωνιστής, μιας και ο Leon θα μπορεί πλέον να πέφτει σκυφτός και να κρύβεται από τους μολυσμένους.

Ο merchant θα υπάρχει κανονικά στο παιχνίδι (με διαφορετική φωνή), από τον οποίο θα μπορείτε να κάνετε trade διαμάντια, να αγοράζετε αντικείμενα και να αναβαθμίζετε τα όπλα σας. Παράλληλα με αυτό μάθαμε ότι επιστρέφει κανονικά και η βαλίτσα όπως ακριβώς ήταν παλιά.

Resident Evil 4: Αποκρυφιστικά και φρικαλέα σκηνικά στα νέα gameplay πλάνα

Η Capcom τόνισε κατά τη διάρκεια του Showcase ότι σέβεται απόλυτα το αρχικό παιχνίδι και φτιάχνει με ευλάβεια το remake για τους fans και τους νέους παίκτες. Επίσης, οι developers θέλουν να διατηρήσουν την ταυτότητα του κλασσικού RE4, αλλά να το φέρουν στο σήμερα πιο εκσυγχρονισμένο. Θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα διατηρεί το “αίσθημα του φόβου και της μοναξιάς”, όπως στο πρώτο παιχνίδι και να συνεχίσει να περιλαμβάνει συναρπαστικές μάχες.

Αξίζει να αναφερθεί πως το remake του Resident Evil 4, πέρα από τεχνικά αναβαθμισμένο, θα είναι και εμπλουτισμένο με νέο περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για το επερχόμενο PlayStation VR 2 της Sony.

Το Resident Evil 4 θα κυκλοφορήσει τελικά και στο PlayStation 4, εκτός από τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC στις 24 Μαρτίου 2023.