Ένα νέο Digimon παιχνίδι έρχεται στο PC! – Δείτε το trailer

Και στο Nintendo Switch
20 Οκτωβρίου 2022 21:22
Ένα νέο Digimon παιχνίδι έρχεται στο PC! – Δείτε το trailer

Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το Digimon World: Next Order θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο στο PC και στο Nintendo Switch, μιας και αρχικά ήταν αποκλειστικό μόνο στις PlayStation κονσόλες.

Γι’ αυτό το λόγο, έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer που παρουσιάζει το παιχνίδι στους νέους παίκτες, με τον brand manager της Bandai Namco Entertainment America, Summer Nguyen, να δηλώνει τα εξής:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα κάνουμε το ντεμπούτο αυτού του αγαπημένου μας τίτλου σε νέες πλατφόρμες, έτσι ώστε οι fans να μπορούν να επιστρέψουν στη μαγεία του Digimon World: Next Order ή και να φέρουμε κάποιους να τη ζήσουν για πρώτη φορά.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά το 2017 και βάζει τους παίκτες στη θέση ενός DigiDestined, ο οποίος θα πρέπει να ξανά φτιάξει το Digital World, που έχει τεθεί στο απόλυτο χάος. Σε αυτή τη δύσκολη αποστολή, θα έχετε πλάι σας περισσότερα από 200 Digimon, τα οποία θα πρέπει όμως να ταϊστούν να εκπαιδευτούν, αλλά και να δημιουργήσουν ένα δεσμό μαζί σας.

Για την ιστορία, αυτό το παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στο PlayStation Vita μόνο στην αγορά της Ιαπωνίας, ενώ αργότερα έφτασε και στο PS4 παγκοσμίως.

Το Digimon World: Next Order θα κυκλοφορήσει σε PC και Nintendo Switch στις 22 Φεβρουαρίου. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.