Final Fantasy 16: Το απόλυτο RPG της Square Enix αποκαλύπτεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα πρέπει να κάνετε υπομονή όμως γιατί θα έρθει το καλοκαίρι του 2023
20 Οκτωβρίου 2022 17:29
Final Fantasy 16: Το απόλυτο RPG της Square Enix αποκαλύπτεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Square Enix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα μεγάλο trailer για το Final Fantasy 16, το οποίο έρχεται για να λύσει πολλές από τις απορίες σας. Με τίτλο “Ambition”, το νέο βίντεο δίνει μια νέα ματιά πάνω στο επόμενο κεφάλαιο του franchise, το οποίο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο το καλοκαίρι του 2023.

Το trailer διαρκεί 4 λεπτά περίπου και εκτός από του βασικούς χαρακτήρες, παίρνουμε και μία γεύση από τον πανέμορφο κόσμο που έχει δημιουργήσει η ομάδα ανάπτυξης. Η χώρα της Valisthea, που διαδραματίζεται, φαίνεται πως πεθαίνει σιγά σιγά, αφού οι κρύσταλλοί της ξεθωριάζουν.

Εκεί είναι που ακούμε και τον αφηγητή να λέει “το σκοτάδι απλώνεται, καθώς η μέρα δίνει τη θέση της στο λυκόφως, η φλόγα της μητέρας αργοσβήνει. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς την ευλογία των κρυστάλλων”.

Οι κρύσταλλοι είναι σημαντικό στοιχείο σε πολλά Final Fantasy παιχνίδια και φαίνεται πως θα είναι και εδώ.

Η λεζάντα του βίντεο λέει τα εξής:

Ποιος θα διεκδικήσει το φως που σβήνει; Από μία μόνο σπίθα θα ανάψει η Γη. Μια νέα σκιά υψώνεται για να πέσει πάνω στους Dominants βάφοντας το πεπρωμένο τους μαύρο σαν τη νύχτα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι από τότε η Square Enix μίλησε και για τη δομή του παιχνιδιού, το οποίο δε θα είναι κλασσικό open world, ενώ η εταιρία είχε αναφερθεί και στο σύστημα μάχης, το οποίο δε θα είναι turn-based για να προσεγγίσει και το νεότερο κοινό.

Το Final Fantasy 16 (FINAL FANTASY XVI) θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023 αποκλειστικά για το PS5. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.