Xbox Series X|S: Η ενημέρωση λογισμικού του Οκτωβρίου φέρνει νέα χαρακτηριστικά

Πλέον διαθέσιμη για όλους
20 Οκτωβρίου 2022 15:50
Xbox Series X|S: Η ενημέρωση λογισμικού του Οκτωβρίου φέρνει νέα χαρακτηριστικά

Συνεχίζοντας να αναβαθμίζει την εμπειρία που προσφέρουν τα Xbox Series X|S, η Microsoft μόλις έκανε διαθέσιμη τη νέα ενημέρωση λογισμικού για το οικοσύστημά της, το οποίο καλύπτει και τα Xbox One, το Xbox app για τα smartphones και το Xbox Game Bar στα Windows 11.

Όσον αφορά τις αλλαγές του Xbox October Update για τα Xbox Series X|S, η εταιρία πρόσθεσε ένα νέο πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό. Συγκεκριμένα, ενεργοποιώντας το HDMI- CEC, οι χρήστες μπορούν πλέον να αλλάξουν την ένταση της τηλεόρασής τους μέσα από το Xbox. Ειδικότερα, η Audio & music καρτέλα του Guide φιλοξενεί πλέον ειδικά κουμπιά και για την αυξομείωση και το mute της έντασης της τηλεόρασης. Αυτό σημαίνει ότι όλα μπορούν να ελεγχθούν μέσα από το Xbox, χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να ψάχνει για το που βρίσκεται το τηλεκοντρόλ του.

Μια ακόμη επιλογή που προστέθηκε στις ρυθμίσεις ήχου έχει να κάνει με την εκκίνηση της κονσόλας. Συγκεκριμένα, όλοι οι Xbox κάτοχοι μπορούν πλέον να κάνουν mute το εισαγωγικό βίντεο που παίζει όταν πρωτοξεκινά το boot. Η Microsoft έχει κάνει αλλαγές και στην οθόνη των ρυθμίσεων που σχετίζεται με τα power modes, η οποία έγινε πιο εύκολα κατανοητή, ενώ παράλληλα πιο προσιτή έγινε και η διαδικασία ορισμού μιας κονσόλας ως ‘home Xbox’ κατά το αρχικό set-up.

Τέλος, η ενημέρωση του Οκτωβρίου βελτιώνει και την Xbox mobile εφαρμογή, η οποία μπορεί πλέον να κάνει trim τα gameplay βίντεο που έχετε τραβήξει, ενώ ένα firmware update κατέφθασε και για όλα τα Xbox χειριστήρια. Περισσότερες πληροφορίες για το Xbox October Update μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft πατώντας εδώ.