Cyberpunk 2077: Συνεχίζει ακάθεκτο με νέο τεράστιο ρεκόρ παικτών τον Οκτώβριο

Ένα ακόμη εντυπωσιακό επίτευγμα
20 Οκτωβρίου 2022 12:47
Cyberpunk 2077: Συνεχίζει ακάθεκτο με νέο τεράστιο ρεκόρ παικτών τον Οκτώβριο

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, μέσα στις τελευταίες εβδομάδες το Cyberpunk 2077 έφτασε το ένα ορόσημο μετά το άλλο, καταγράφοντας καθημερινά πάνω από ένα εκατομμύριο παίκτες για μια ολόκληρη εβδομάδα, ξεπερνώντας το ρεκόρ όλων των εποχών του The Witcher 3: Wild Hunt, με 136,724 ταυτόχρονους παίκτες μόνο στο Steam και φτάνοντας το ασύλληπτο ορόσημο των 20 εκατομμύρια πωλήσεων σε όλες τις πλατφόρμες.

Τώρα, η CD Projekt ανακοίνωσε πως το open world RPG της συνεχίζει ακάθεκτο και έτσι η λίστα με τα επιτεύγματά του μεγάλωσε ξανά. Συγκεκριμένα, το Cyberpunk 2077 είχε πάνω από 1 εκατομμύριο ενεργούς παίκτες σε καθημερινή βάση για έναν ολόκληρο μήνα συνεχόμενα. Αυτό σημαίνει πως σχεδόν όλο τον Οκτώβριο, οι δρόμοι της Night City ήταν γεμάτοι, με την αναβίωση του τίτλου να είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη.

Φυσικά, η πολωνική ομάδα ευχαρίστησε τους παίκτες που έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία, τονίζοντας:

Το πάθος και η συνεχής υποστήριξή σας μας αφήνουν άφωνους!

Για την ιστορία, ο τίτλος της CD Projekt κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα μετά την πρεμιέρα του Cyberpunk: Edgerunners στο Netflix στα μέσα του Σεπτεμβρίου. Το σόου φαίνεται πως βοήθησε σημαντικά, με πολλούς να γνωρίζουν για πρώτη φορά το franchise με αυτόν τον τρόπο και άλλους να αποφασίζουν πως είναι η ώρα να επιστρέψουν.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε τι είναι το Cyberpunk: Edgerunners, πρόκειται για ένα anime spin-off του παιχνιδιού της CD Projekt από το γνωστό και ταλαντούχο στούντιο Trigger. Είναι η ίδια ομάδα που ευθύνεται για εξαιρετικά δημοφιλή anime, όπως τα Little Witch Academia και Kill la Kill, η οποία μάλιστα επιστράτευσε και ένα all-star καστ. Συγκεκριμένα, director του Edgerunners είναι ο Hiroyuki Imaishi, γνωστός για τη συμμετοχή του στα Gurren Lagann, Neon Genesis Evangelion και Promare, τη συγγραφή του σεναρίου ανέλαβαν οι Masahiko Otsuka και Yoshiki Usa από το Star Wars: Visions και το Little Witch Academia αντίστοιχα, ενώ για τη μουσική υπόκρουση είναι υπεύθυνος ο ταλαντούχος συνθέτης Akira Yamaoka των Silent Hill παιχνιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ.

Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε ότι η CD Projekt ανακοίνωσε πρόσφατα και το sequel του Cyberpunk 2077, το οποίο έρχεται με κωδική ονομασία "Orion". Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.