GTA 6: Ένα emoji της Sony έχει κάνει το internet να πιστεύει πως θα αποκαλυφθεί σύντομα!

Η περίεργη «ματιά» της εταιρίας
20 Οκτωβρίου 2022 09:11
GTA 6: Ένα emoji της Sony έχει κάνει το internet να πιστεύει πως θα αποκαλυφθεί σύντομα!

Δε χωρά αμφιβολία πως το επερχόμενο Grand Theft Auto 6 είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της βιομηχανίας, με το internet να ασχολείται και να αναλύει ακόμη τις πρόσφατες διαρροές. Τώρα, οι χρήστες των social media ξεκίνησαν πάλι να συζητούν για το νέο open world παιχνίδι της Rockstar Games, με μια εντελώς διαφορετική αφορμή.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, πολλοί πιστεύουν ότι η Sony άφησε να εννοηθεί πότε θα δούμε το GTA 6. Όλα ξεκίνησαν με μια δημοσίευση στο TikTok, όταν η εταιρία του PlayStation, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της, ανάρτησε ένα βίντεο του Grand Theft Auto: San Andreas ως ένα από τα πιο «χαρακτηριστικά intro τραγούδια από το PS2». Αναμενόμενα, τα σχόλια γέμισαν με προτάσεις από gamers που επισήμαναν τα δικά τους αγαπημένα, όπως τα Kingdom Hearts, Sly Cooper και Metal Gear.

Μεταξύ των πολλών σχολίων, η Sony αποφάσισε να απαντήσει σε έναν χρήστη που ζητούσε ένα αντίστοιχο βίντεο για το Grand Theft Auto: Vice City. Συγκεκριμένα, η εταιρία τόνισε πως η 20η επέτειος πλησιάζει σύντομα. Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως έβαλε και ένα emoji ‘ματάκια’, το οποίο στη γλώσσα του internet σημαίνει ότι μάλλον κάτι θα συμβεί στη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Φυσικά, δε χρειάστηκε κάτι περισσότερο και το internet ξεκίνησε τις εικασίες πως το GTA 6 θα αποκαλυφθεί στις 29 Οκτωβρίου, δηλαδή στην επέτειο είκοσι χρόνων από την κυκλοφορία του Vice City. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με τις φήμες και τις διαρροές το νέο GTA θα είναι εμπνευσμένο από το Vice City, με τα γεγονότα του να στέλνουν ξανά τους παίκτες στη λατρεμένη πόλη. Επομένως, το σενάριο αυτό δεν μοιάζει εντελώς απίθανο.

Η δημοσίευση της Sony στο TikTok:

@sony Replying to @diegobaccaro even after all these years, this intro song still BUMPS #sony #playstation #ps2 #gta #gtasanandreas #sanandreas ♬ original sound - Sony

Το μυστήριο σχόλιο της Sony για το Vice City:

Βέβαια, μάλλον έχουμε να κάνουμε με παρερμηνεία μιας αθώας δημοσίευσης, αλλά όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Επομένως, για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη σχετικά με το GTA 6 μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholic.com.