Το Silent Hill: Ascension είναι κάτι που δεν έχει ξαναυπάρξει στο franchise (BINTEO)

Μια "interactive streaming σειρά" την περιγράφει η Konami
20 Οκτωβρίου 2022 00:23
Το Silent Hill: Ascension είναι κάτι που δεν έχει ξαναυπάρξει στο franchise (BINTEO)

Το αποψινό Silent Hill Transmission showcase επιφύλασσε και μια ανακοίνωση ενός νέου κεφαλαίου του Silent Hill, που όμοιό της η σειρά δεν έχει ξαναδεί. 

Το "Silent Hill: Ascension" αποκαλύφθηκε μέσα από ένα λιτό teaser trailer το οποίο περιγράφεται ως μια "διαδραστική streaming σειρά όπου ολόκληρη η κοινότητα του Silent Hill σχηματίζει την canon ιστορία του Silent Hill". Και ό,τι καταλάβατε, καταλαβάτε. Αυτές είναι οι μοναδικές πληροφορίες που γνωρίζουμε για αυτό το project το οποίο αναπτύσσει η Genvid, σε συνεργασία με τις Bad Robot Games, Behaviour Interactive (του Dead by Daylight) και της DJ2 Entertainment. 

Δεν ξεκαθαρίζεται αν πρόκειται για ένα διαδραστικό παιχνίδι που θα streamάρεται σαν σειρά με επεισόδια ή εάν πρόκειται για μια διαδραστική CGI σειρά σε streaming υπηρεσία, στα πρότυπα του Black Mirror: Bandersnatch του Netflix.

Πάντως φαίνεται να είναι ένα πρωτοποριακό για τα δεδομένα του Silent Hill project του οποίου η ιστορία θα αλλάζει ανάλογα με τις αποφάσεις του κοινού -και ναι, μας θυμίζει τη δική μας σειρά, το "Κουκλοθέατρο". 

Το Silent Hill: Ascension θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2023 και παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer. 

Tags: