Silent Hill f: Το ολοκαίνουργιο παιχνίδι του franchise δείχνει σιχαμερό και μας αρέσει!

Τι λέτε για ένα Silent Hill στην Ιαπωνία;
20 Οκτωβρίου 2022 00:43
Silent Hill f: Το ολοκαίνουργιο παιχνίδι του franchise δείχνει σιχαμερό και μας αρέσει!

Εκτός από το Silent Hill 2 Remake, η Konami, μέσα από το Silent Hill Transmission event αποκάλυψε και ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι στο franchise, που έρχεται με την ονομασία Silent Hill f. Πρόκειται για το νέο κεντρικό τίτλο της σειράς εδώ και σχεδόν 10 χρόνια και θα σας ταξιδέψει αυτή τη φορά μέχρι την Ιαπωνία.

Την ανάπτυξη έχει αναλάβει η Neobards Entertainment, η οποία βοηθούσε σε πολλά Resident Evil παιχνίδια την Capcom, όπως το Resident Evil Re:Verse, με την ιστορία του παιχνιδιού να έχει γραφτεί από τον διάσημο Ιάπωνα συγγραφέα Ryukishi07 των When They Cry (νουβέλες). Επιπροσθέτως, ο Motoi Okamoto, ο οποίος εργάστηκε στο παρελθόν στην Nintendo είναι εδώ ο παραγωγός.

Δυστυχώς, η Konami δεν έχει αποκαλύψει άλλες πληροφορίες για το “f” και στο πρώτο teaser πήραμε μια μικρή γεύση από τον σκοτεινό του κόσμου, καθώς και από μία κοπέλα που επισκέπτεται την εγκαταλελειμμένη πόλη, ενώ όλα τριγύρω της «σαπίζουν».

Η λεζάντα στο βίντεο του YouTube γράφει τα εξής:

Το Silent Hill f θα είναι μία εντελώς νέα ιστορία που διαδραματίζεται στην Ιαπωνία τη δεκαετία του 1960, με έναν όμορφο, αλλά και τρομακτικό κόσμο. Γραμμένο από τον Ryūkishi07, φημισμένο συγγραφέα για τα ιαπωνικά visual μυθιστορήματα που έχουν να κάνουν με μυστήρια φόνων, ψυχολογικό και υπερφυσικό τρόμο.

Πάρτε μία γεύση από το Silent Hill f μέσα από τον player που ακολουθεί.