Ο director του επερχόμενου Splinter Cell Remake έφυγε από την Ubisoft

Ύστερα από 11 χρόνια
17 Οκτωβρίου 2022 17:31
Ο director του επερχόμενου Splinter Cell Remake έφυγε από την Ubisoft

Ο David Grivel, ο οποίος είναι (ή μάλλον ήταν) ο director του επερχόμενου Tom Clancy's Splinter Cell Remake έφυγε από τη Ubisoft ύστερα από 11 χρόνια. Όπως αναφέρει το VGC, ο Grivel ανακοίνωσε την αποχώρησή του στην επίσημη σελίδα του στο LinkedIn και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι είναι έτοιμος για μία νέα περιπέτεια.

Εκείνος εργάστηκε στην Ubisoft για πάνω από μία δεκαετία και έχει στις πλάτες του τίτλους όπως το Assassin’s Creed Unity, το Far Cry 5 και άλλους. Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν η αποχώρησή του θα επηρεάσει την ανάπτυξη του Splinter Cell Remake της Ubisoft Toronto, ενώ παράλληλα δε γνωρίζουμε ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Εκείνος δήλωσε τα εξής:

Μετά από περισσότερα από 11 χρόνια στην Ubisoft, ήρθε η ώρα να ξεκινήσω μία νέα περιπέτεια. Ήμουν τυχερός που δούλεψα με τόσους σπουδαίους ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια. Έκανα τόσους πολλούς φίλους. Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά όλους όσους συνεργάστηκα και να πω ένα 'au revoir'.

Αυτό δεν είναι ένα αντίο γιατί η βιομηχανία είναι «μικρή», οπότε ανυπομονώ να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας στο μέλλον. Όσο για το ποια είναι αυτή η νέα περιπέτεια, θα σας πω να μείνετε συντονισμένοι.

Ο τίτλος φτιάχνεται με την Snowdrop Engine της Ubisoft, την ίδια μηχανή που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη του Avatar: Frontiers of Pandora, καθώς και του επερχόμενου Star Wars παιχνιδιού της εταιρίας. Η μηχανή αυτή υπόσχεται να προσφέρει νέας γενιάς γραφικά και gameplay, με φανταστικούς φωτισμούς και σκιάσεις, για τις οποίες είναι γνωστή η σειρά όλα αυτά τα χρόνια.