Υπάρχει ένα κρυμμένο μυστικό στο λογότυπο του Assassin's Creed Mirage

Περιλαμβάνει μια λέξη στα αραβικά
17 Οκτωβρίου 2022 15:39
Υπάρχει ένα κρυμμένο μυστικό στο λογότυπο του Assassin's Creed Mirage

Μια ιδιαιτερότητα των Assassin's Creed που βοηθά κάθε παιχνίδι να ξεχωρίζει είναι πως τα λογότυπο του franchise αλλάζει με κάθε κεφάλαιο, υιοθετώντας κάθε φορά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά από το setting και την χρονικό περίοδο του εκάστοτε τίτλου. Για παράδειγμα, στο Assassin's Creed 4: Black Flag το λογότυπο περιλάμβανε μια νεκροκεφαλή που συμβόλιζε το θέμα των πειρατών, ενώ στο Assassin's Creed Origins υπήρχε το αρχαίο Αιγυπτιακό σύμβολο ‘Μάτι του Ώρου’.

Αναμενόμενα, το ίδιο μοτίβο ακολουθεί και το Assassin's Creed Mirage, το οποίο ανακοινώθηκε πρόσφατα. Ωστόσο, μιας και στην προκειμένη περίπτωση το μυστικό που κρύβει το λογότυπο δεν είναι και τόσο προφανές, ο vice president of editorial της Ubisoft, Fawzi Mesmar, αποφάσισε να το αποκαλύψει ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, το λογότυπο του τάγματος των Assassins αυτή τη φορά απαρτίζει από μια καλλιγραφική αραβική λέξη που επαναλαμβάνεται δύο φορές. Ειδικότερα, η καλλιγραφία σχηματίζεται τη λέξη «hidden» στα αραβικά που σημαίνει κρυμμένος. Πρόκειται για μια πραγματικά έξυπνη πινελιά που είναι φυσικά αναφορά στους Hidden Ones, την πρώτη ονομασία του Brotherhood.

Το λογότυπο του Assassin's Creed Mirage:

Σε περίπτωση που χρειάζεστε ένα φρεσκάρισμα, το Mirage αφηγείται την ιστορία του Basim, ενός πανούργου κλέφτη που αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη, καθώς περιηγείται στους πολυσύχναστους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου αιώνα. Μέσω μιας μυστηριώδους, αρχαίας οργάνωσης, γνωστής ως οι Hidden Ones, θα γίνει ένας θανατηφόρος Master Assassin και θα αλλάξει τη μοίρα του με τρόπους που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας, πρόκειται για μια μικρότερη και πιο narrative-driven εμπειρία σε σχέση με τα πρόσφατα κεφάλαια της σειράς.

Το Assassin’s Creed Mirage αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023 για τα Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, PC, Amazon Luna, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο και στη συνδρομητική υπηρεσία Ubisoft+.