Το επόμενο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store είναι από ένα θρυλικό franchise

Αξίζει σίγουρα την προσοχή σας αν δεν το έχετε παίξει
15 Οκτωβρίου 2022 19:34
Το επόμενο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store είναι από ένα θρυλικό franchise

Η Epic Games αποκάλυψε ήδη τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store και ανάμεσά τους βρίσκεται ένα παιχνίδι που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας. Συγκεκριμένα από την επόμενη Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Fallout 3 της Bethesda.

Πρόκειται για την Game of the Year edition, η οποία περιλαμβάνει, εκτός από το βασικό παιχνίδι, τα 5 DLC: Operation: Anchorage, The Pitt, Broken Steel, Point Lookout και Mothership Zeta. Εκτός από το Fallout 3, όμως, η Epic θα σας χαρίσει και το Evoland Legendary Edition της Shiro Games. Αυτό είναι ένα RPG με μπόλικη περιπέτεια που έχει έντονο άρωμα από τα παλιά, με ιδιαίτερο στιλ γραφικών και gameplay.

Τα δύο αυτά τα παιχνίδια θα διατεθούν στο Epic Games Store στις 20 Οκτωβρίου και θα βρίσκονται διαθέσιμα για μία εβδομάδα. Εμείς, θα σας ενημερώσουμε με νέο άρθρο όταν γίνουν διαθέσιμα.

Αυτή την εβδομάδα, η Epic Games δίνει δύο πολύ ξεχωριστά παιχνίδια, για κάθε γούστο, τα Darkwood και ToeJam & Earl: Back in the Groove!.

Το Darkwood θεωρείται από πολλούς ένα από τα καλύτερα survival horror παιχνίδια των τελευταίων ετών και τώρα, έχετε τη δυνατότητα να το παίξετε στον υπολογιστή σας, εντελώς δωρεάν. Ο τίτλος κυκλοφόρησε το 2017 από το Acid Wizard Studio και υπόσχεται μία νέα προοπτική στο είδος και σάς προσκαλεί να εξερευνήσετε έναν πλούσιο και διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμος μέρα με τη μέρα. Το πρωί μπορείτε να «ανοίγετε» το χάρτη και να βρίσκετε νέα αντικείμενα που θα εξασφαλίσουν την επιβίωσή σας, όμως, το βράδυ πρέπει να επιστρέφετε στο κρησφύγετό σας και να "προσεύχεστε" να δείτε το πρωί το φως.

Το ToeJam & Earl: Back in the Groove! είναι το 2ο δωρεάν παιχνίδι και κυκλοφόρησε το 2019 από το HumaNature Studios. Πρόκειται για ένα rogue-lite, casual indie παιχνίδι, το οποίο μπορείτε να παίξετε και co-op με τους φίλους σας. Ο τίτλος δανείζεται κάποιες ιδέες από τα κλασσικά ρετρό παιχνίδια και τα φέρνει στο σήμερα με ένα funky ύφος και νέα χαρακτηριστικά.

Μπορείτε να αποκτήσετε και τα δύο πατώντας εδώ. Αξίζει να αναφερθεί ότι θα βρίσκονται διαθέσιμα στην υπηρεσία μέχρι την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου και ώρα 18:00.