Gotham Knights: Χωρίς “modes” για γραφικά στις κονσόλες – Τρέχει μόνο με 30FPS

Σε όλα «φταίει» το co-op
15 Οκτωβρίου 2022 18:18
Gotham Knights: Χωρίς “modes” για γραφικά στις κονσόλες – Τρέχει μόνο με 30FPS

Στη δημοσιότητα ήρθε μία είδηση που αφορά το επερχόμενο Gotham Knights και αναφέρει ότι το παιχνίδι δε θα έχει “Performance” mode στις κονσόλες και θα τρέχει σταθερά με 30FPS.

Όπως μεταφέρει ο Wario64 στο Twitter, τα νέα αυτά ήρθαν στο φως από την εκτελεστική παραγωγό του Gotham Knights, Fleur “Flaoua” Marty, η οποία μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του τίτλου στο Discord, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις του κοινού.

Οι δηλώσεις της ήταν οι εξής:

Ξέρω ότι πολλοί από εσάς αναρωτιέστε για τη διαθεσιμότητα ενός Performance mode για τις κονσόλες. Λόγω των χαρακτηριστικών που έχουμε στο παιχνίδι μας, όπως το να προσφέρουμε ένα αδέσμευτο co-op, στον εξαιρετικά λεπτομερή ανοιχτό κόσμο μας, δεν είναι τόσο απλό να χαμηλώσουμε την ανάλυση και να φέρουμε υψηλότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο. Για αυτό τον λόγο, το παιχνίδι μας δεν έχει τις επιλογές Performance/Quality modes και θα τρέχει στα 30FPS στις κονσόλες.

Αυτή η ανακοίνωση έρχεται λίγες μέρες την είδηση του Heroic Assault, το οποίο είναι ένα νέο co-op mode με challenges και αποστολές για τους τέσσερις βασικούς πρωταγωνιστές που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Νοεμβρίου 2022 και δε θα βρίσκεται στο launch.

Στο τιμόνι της ανάπτυξης βρίσκεται η WB Games Montréal, η οποία προηγουμένως μάς είχε χαρίσει το Batman: Arkham Origins. Βέβαια, να σημειωθεί πως έχουμε να κάνουμε με μια original ιστορία που δε συνδέεται με τη Arkham σειρά που ξεκίνησε η Rocksteady. Τέλος, επίσης άξιο αναφοράς είναι ότι ο τίτλος έχει αναπτυχθεί με το co-op κατά νου έτσι επιτρέπει σε έως και δύο παίκτες να «καθαρίσουν» μαζί την Gotham City.

Το Gotham Knights αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PC, PS5 και Xbox Series X|S στις 21 Οκτωβρίου.