Gamer ξεπαστρεύει αβέρτα bosses του Elden Ring παίζοντας κιθάρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλέον μπορούμε να πούμε ότι τα είδαμε όλα…
14 Οκτωβρίου 2022 19:37
Gamer ξεπαστρεύει αβέρτα bosses του Elden Ring παίζοντας κιθάρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τον Φεβρουάριο που κυκλοφόρησε μέχρι και σήμερα, έχουμε δει πολλούς streamers να παίζουν το Elden Ring της FromSoftware με διάφορους τρόπους. Τώρα, έχουμε ακόμη ένα βίντεο, στο οποίο μία streamer ονόματι Luality απολαμβάνει το παιχνίδι με μία ηλεκτρική κιθάρα και "καθαρίζει" όλα τα δύσκολα bosses.

Η Luality δεν είναι η πρώτη φορά που παίζει χωρίς πραγματικό χειριστήριο, αφού παλιότερα είχε σκοτώσει την Malenia, ένα από τα πιο δύσκολα αφεντικά του παιχνιδιού, με ένα dance mat, ένα ειδικό “χειριστήριο” για παιχνίδια χορού, το οποίο έχει τη μορφή χαλιού.

Δείτε την να παίζει το Elden Ring με κιθάρα στα βίντεο που ακολουθούν:

Έχουμε δει κατά καιρούς διάφορα κατορθώματα που κάνουν οι παίκτες στο Elden Ring, όπως πρόσφατα είδαμε έναν παίκτη να το ολοκληρώνει χωρίς να δεχθεί hit, ενώ ένας άλλος είδε τους τίτλους τέλους με ένα…αρμόνιο.

Το ολοκαίνουργιο update έφτασε και κρύβει αναφορές σε νέους χάρτες  

Το Elden Ring τα πηγαίνει εξαιρετικά και σε πωλήσεις. Για να έχετε μια ιδέα του πόσο μεγάλη εμπορική επιτυχία είναι το Elden Ring σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ολόκληρη η σειρά των Dark Souls έχει συγκεντρώσει περί τα 27 εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ το Sekiro: Shadows Die Twice είχε πουλήσει περίπου τα 5 εκατ. αντίτυπα μέχρι τον Ιούλιο του 2020.

Άλλωστε το Elden Ring βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων των Ευρωπαίων gamers για το πρώτο μισό του 2022, ενώ και στις ΗΠΑ βρέθηκε στην πρώτη θέση των gaming πωλήσεων, χωρίς να χάσει τα σκήπτρα του.