Pokémon Scarlet και Pokémon Violet: Το νέο παιχνίδι θα έχει Influencer για Gym Leader

Γνωρίστε την Iono
14 Οκτωβρίου 2022 17:32
Pokémon Scarlet και Pokémon Violet: Το νέο παιχνίδι θα έχει Influencer για Gym Leader

Τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στον Νοέμβριο για το Nintendo Switch και η The Pokemon Company αποκάλυψε μία νέα Gym Leader για το παιχνίδι.

Το όνομα της νέας εκπαιδεύτριας είναι “Iono” και είναι η Gym Leader του Levincia στο Paldea region. Εκείνη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι streamer και influencer και εξειδικεύεται στα Electric-type Pokémon.

Η πρώτη εικόνα της Iono:

Η Iono έχει στο πλάι της και ένα ολοκαίνουργιο Pokemon, το Bellibolt με την εταιρία να το ονομάζει και “Elefrog” και μπορεί να διαστέλλεται και να συστέλλεται με το σώμα του και να παράγει ηλεκτρισμό.

Δείτε το βίντεο introduction παρακάτω:

Να σας υπενθυμίσουμε πως τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet θα είναι τα πρώτα πλήρως open-world RPGs, όσον αφορά τα βασικά κεφάλαια της σειράς, δίνοντας πολύ μεγάλη έμφαση στην ελευθερία προσέγγισης. Έτσι, οι παίκτες θα μπορούν να ολοκληρώσουν τα τρία βασικά storylines με όποια σειρά θέλουν. Το ένα από αυτά θα τους στείλει στο λεγόμενο «κυνήγι θησαυρού», ενώ από το παιχνίδι δε θα λείπουν και τα κλασικά Pokémon Gyms και οι Gym Leaders, τα οποία όμως οι παίκτες θα μπορούν να ολοκληρώσουν με όποια σειρά θέλουν.

Pokémon Scarlet & Violet: Αυτά είναι όλα τα Pokémon που θα έχουν!  

Παράλληλα, γνωρίζουμε ήδη και τα τρία νέα αρχικά Pokémon. Ο λόγος για τα Sprigatito, Fuecoco και Quaxly, τα οποία εκπροσωπούν αντίστοιχα τα grass-type, fire-type και water-type. Φυσικά, τα παιχνίδια θα έχουν πολλά ακόμη νέα πλάσματα, όπως το μεγάλο Pokémon πάγου Cetitan, το Fidough που είναι ένα σκυλί φτιαγμένο από ψωμί και το Paldean Wooper, το οποίο θα θυμίσει κάτι στους fans των Pokémon Gold & Silver παιχνιδιών.

Το Pokémon Scarlet και Pokémon Violet θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 18 Νοεμβρίου.