Resident Evil Village Gold Edition: Δείτε το trailer που παρουσιάζει το νέο περιεχόμενο

Προ των πυλών η κυκλοφορία του Winter’s Expansion
14 Οκτωβρίου 2022 15:37
Resident Evil Village Gold Edition: Δείτε το trailer που παρουσιάζει το νέο περιεχόμενο

Η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer από το “Winter’s Expansion” του Resident Evil Village, έτσι ώστε να σας υπενθυμίσει όλα αυτά που θα περιέχει.

Εκτός από μία ολοκαίνουργια περιπέτεια με την κόρη του Ethan Winters, Rosemary, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε το κανονικό παιχνίδι με κάμερα τρίτου προσώπου, ενώ παράλληλα θα κυκλοφορήσει και το φρεσκαρισμένο “The Mercenaries” mode.

Δείτε το trailer:

Η Capcom τόνισε ότι μέσα στον Οκτώβριο θα πραγματοποιήσει ένα ειδικό Resident Evil Showcase event, στο οποίο μεταξύ άλλων θα παρουσιάσει και νέα πλάνα από το πολυαναμενόμενο Resident Evil 4 Remake.

Όσον αφορά το campaign της Rosemary γνωρίζουμε τα εξής:

Σε αυτό το story DLC, οι παίκτες θα πάρουν τον έλεγχο της Rose, κόρη του κεντρικού πρωταγωνιστή, Ethan, όταν εκείνη επισκέπτεται γνώριμα μέρη για να μάθει από που προέρχονται οι δυνάμεις της. 16 χρόνια έχουν περάσει από την περιπέτεια του Ethan και η νέα ιστορία θα συνεχίσει τα γεγονότα του Village.

Σύμφωνα με την Capcom το DLC θα έχει ένα ιδιαίτερο “ψυχολογικό τόνο” με την Rose να συναντά άλλο ένα κορίτσι που μοιάζει με εκείνη. Δεν υπάρχουν μόνο τέρατα που σας απειλούν στο Shadows of Rose, καθώς ο ίδιος ο κόσμος προσπαθεί να σας αποτελειώσει.

Resident Evil Village: Η Capcom θα “κοντύνει” την Lady Dimitrescu

Το Resident Evil Village Gold Edition (με τιμή €49,99) θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου. Εκτός από το βασικό παιχνίδι, θα περιλαμβάνει και το πακέτο επέκτασης. Όποιος κάνει προ-παραγγελία τη νέα έκδοση, θα λάβει και ένα εξτρά skin για την Rosemary.