Sonic Frontiers: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το combat και τα upgrades (ΒΙΝΤΕΟ)

Προ των πυλών η κυκλοφορία του τίτλου
14 Οκτωβρίου 2022 00:28
Sonic Frontiers: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το combat και τα upgrades (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sega έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer του Sonic Frontiers, το οποίο μεταξύ άλλων παρουσιάζει τη μάχη και τα upgrades που θα πάρει σε αυτό το ταξίδι θρυλικός ήρωάς της.

Στο παιχνίδι θα χρειαστείτε κάθε εργαλείο που θα έχετε στη διάθεσή σας για να νικήσετε τους ισχυρούς εχθρούς που σας περιμένουν στα Starfall Islands. Όπως λέει η εταιρία, ο Sonic, ευτυχώς, έρχεται προετοιμασμένος με νέες ικανότητες που θα τον βοηθούν στη μάχη, πολλές επιλογές για να προσεγγίσει την εκάστοτε μάχη και φυσικά, ειδικά skills.

Ο αγαπητός μπλε σκαντζόχοιρος θα γίνεται δυνατότερος μέσα από ένα ειδικό skill tree, όπου με experience πόντους που θα κερδίζετε, θα μπορείτε να τον αναβαθμίσετε ή να ξεκλειδώσετε κάτι νέο για εκείνον.

Το Sonic Frontiers υπόσχεται μια νέα εμπειρία που όμοιά της δεν έχετε βιώσει ξανά στο franchise, με δράση υψηλής ταχύτητας και ένα εντελώς καινούργιο ανοιχτό περιβάλλον. Πιο αναλυτικά, θα έχετε την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε πανίσχυρους εχθρούς, να εξερευνήσετε πυκνά δάση και ερήμους και όπως είχε δηλώσει παλιά η Sega, θα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της σειράς.

Η Sega είχε δηλώσει στο παρελθόν πως θέλει το παιχνίδι να θριαμβεύσει στα reviews.

Το Sonic Frontiers θα κυκλοφορήσει για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC στις 8 Νοεμβρίου. Για περισσότερα σχετικά με το combat και τα upgrades, δείτε το παρακάτω trailer.