Gotham Knights: Μπορεί το PC σας να τρέξει το νέο “Batman” παιχνίδι;

Αποκαλύφθηκαν τα minimum PC specs
13 Οκτωβρίου 2022 21:44
Gotham Knights: Μπορεί το PC σας να τρέξει το νέο “Batman” παιχνίδι;

Το Gotham Knights πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες και μόλις τώρα αποκαλύφθηκαν οι minimum απαιτήσεις για το PC.

Σύμφωνα με την Warner Bros, η οποία για κάποιο παράξενο λόγο έδωσε στη δημοσιότητα μόνο τις ελάχιστες απαιτήσεις, δε θα χρειαστεί να έχετε υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας για να απολαύσετε αυτό το “Batman” παιχνίδι. Όσον αφορά τις απαιτήσεις για τα “high-end” συστήματα ίσως αποκαλυφθούν τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις είναι οι εξής:

  • Windows 10 64-bit
  • CPU: Intel Core i5-9600K ή Ryzen 5 3600
  • RAM: 8GB
  • GPU: GeForce GTX 1660 Ti ή Radeon RX 590
  • Χώρος: 45GB

Λίγα λόγια για το Gotham Knights

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το concept, η δράση του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα σε μια Gotham City που έχει χάσει τον Batman της. Κεντρικοί πρωταγωνιστές είναι οι Nightwing, Batgirl, Robin και Red Hood που αναλαμβάνουν να καλύψουν το κενό, προσπαθώντας να επαναφέρουν την τάξη στην πόλη και να διερευνήσουν το παρασκήνιο γύρω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του σκοτεινού ιππότη.

Στο τιμόνι της ανάπτυξης βρίσκεται η WB Games Montréal, η οποία προηγουμένως μάς είχε χαρίσει το Batman: Arkham Origins. Βέβαια, να σημειωθεί πως έχουμε να κάνουμε με μια original ιστορία που δε συνδέεται με τη Arkham σειρά που ξεκίνησε η Rocksteady. Τέλος, επίσης άξιο αναφοράς είναι ότι ο τίτλος έχει αναπτυχθεί με το co-op κατά νου έτσι επιτρέπει σε έως και δύο παίκτες να «καθαρίσουν» μαζί την Gotham City.

Εμείς παίξαμε το παιχνίδι και μπορείτε να διαβάσετε το preview μας πατώντας εδώ.

Το Gotham Knights αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PC, PS5 και Xbox Series X|S στις 21 Οκτωβρίου.