Marvel's Spider-Man: Miles Morales - Μπορεί το PC σας να το τρέξει;

Δείτε τώρα το νέο trailer του τίτλου
13 Οκτωβρίου 2022 20:58
Marvel's Spider-Man: Miles Morales - Μπορεί το PC σας να το τρέξει;

Η Sony ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του Marvel's Spider-Man: Miles Morales στο PC και έτσι, έδωσε στη δημοσιότητα το “Features Trailer”, το οποίο σάς παρουσιάζει όλα τα χαρακτηριστικά του.

Όλα τα χαρακτηριστικά του PC σύμφωνα με τη Sony:

Βελτιστοποιημένα γραφικά για PC

Απολαύστε πλήθος επιλογών ποιότητας γραφικών που καλύπτουν μεγάλη γκάμα συσκευών, ελεύθερο ρυθμό ανανέωσης καρέ και υποστήριξη για άλλες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των NVIDIA DLSS 3 και NVIDIA DLSS 2 που βελτιώνουν την επίδοση, του NVIDIA DLAA που βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας και του NVIDIA Reflex που μειώνει την καθυστέρηση. Υποστηρίζονται τεχνολογίες upscaling AMD FSR 2.1, Intel XeSS και IGTI.

Αντανακλάσεις και σκιές με ιχνηλάτηση ακτινοβολίας

Δείτε την πόλη να ζωντανεύει με εντυπωσιακές επιλογές αντανακλάσεων και σκιών με ιχνηλάτηση ακτινοβολίας με πλήθος από λειτουργίες ποιότητας για να διαλέξετε αυτήν που σας ταιριάζει.

Υποστήριξη Ultra ευρείας οθόνης

Δείτε τις κινηματογραφικές σκηνές της Νέας Υόρκης της Marvel με υποστήριξη για μια σειρά από ρυθμίσεις οθόνης που περιλαμβάνει αναλύσεις 16:9, 16:10, 21:9, 32:9 και 48:9. Η ανάλυση 48:9 με τριπλούς τύπους οθόνης είναι συμβατή με NVIDIA Surround ή AMD Eyefinity.

Χειρισμός και προσαρμογή

Νιώστε πώς είναι να παίζετε ως Spider-Man μέσω του καθηλωτικού haptic feedback και των σκανδαλών δυναμικής απόκρισης με το χειριστήριο PlayStation DualSense με ενσύρματη σύνδεση μέσω USB. Απολαύστε πλήρη υποστήριξη για ποντίκι και πληκτρολόγιο με διάφορες προσαρμοσμένες επιλογές χειρισμού.

Μπορεί το PC σας να τρέξει το Miles Morales;

Με το pre-order του τίτλου θα λάβετε και τα εξής αντικείμενα: T.R.A.C.K. Suit, Into the Spider-Verse Suit, Gravity Well gadget και Three Skill Points.

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το Spider-Man: Miles Morales πατώντας εδώ.

Το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales θα κυκλοφορήσει για Steam και Epic Games Store στις 18 Νοεμβρίου. Παρακολουθήστε το νέο trailer παρακάτω.