Bayonetta 3: Νέο trailer, συλλεκτική και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

It’s Witch Time!
13 Οκτωβρίου 2022 17:32
Bayonetta 3: Νέο trailer, συλλεκτική και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την κυκλοφορία του Bayonetta 3 που θα έρθει αποκλειστικά στο Nintendo Switch και σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον νέο τίτλο του franchise.

Το νέο trailer του Bayonetta 3 είναι εδώ!

Η συλλεκτική έκδοση του Bayonetta 3:

Εκτός από την standard edition που μπορείτε να βρείτε σε όλα τα ελληνικά καταστήματα, η Nintendo ετοιμάζει ακόμη μία έκδοση για τον τίτλο, που ονομάζεται Trinity Masquerade Edition.

Το Bayonetta 3 Trinity Masquerade Edition περιλαμβάνει τα εξής:

  • Το βασικό παιχνίδι
  • Art Book
  • Εναλλακτικά εξώφυλλα των 3 παιχνιδιών Bayonetta

Αξίζει να αναφερθεί, πως σε αρκετά καταστήματα στη χώρα μας, εκτός από το βασικό παιχνίδι, μαζί με το pre-order δίνουν δώρο stickers και ένα συλλεκτικό steelbook.

Μερικές πληροφορίες για το Bayonetta 3:

Σύμφωνα με την πλοκή, η ασταμάτητη μάγισσα θα ενώσει τις δυνάμεις της με αρκετά οικεία πρόσωπα όπως τους Jeanne, Rodin, Enzo και Luka και τη μυστηριώδη Viola.

Εκείνη, θα επισκεφθεί πολλαπλές τοποθεσίες σε ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι δράσης για το Nintendo Switch. Φορώντας ένα μοχθηρό νέο σύνολο και τα γνωστά κοτσιδάκια της, η μάγισσα Umbra πρέπει να αντιμετωπίσει ένα μυστηριώδες κακό χρησιμοποιώντας τα όπλα της και την “Witch Time” ικανότητά της. Αυτή τη φορά, τα bioweapons που εισβάλλουν στον κόσμο, ονόματι Homunculi, βάζουν στο στόχαστρο την ηρωίδα μας.

Πότε κυκλοφορεί το Bayonetta 3;

To Bayonetta 3 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2022 αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

Η φωνή της Bayonetta αλλάζει

Η Hellena Taylor, η φωνή της Bayonetta που γνωρίσαμε στα προηγούμενα κεφάλαια, δε θα βρίσκεται στο νέο παιχνίδι και τη θέση της παίρνει η Jennifer Hale, η οποία μεταξύ άλλων έχει δώσει τη φωνή της σε παιχνίδια όπως τα Mass Effect και Metroid Prime.

Παρακάτω θα διαβάσετε και την πρόσφατη επίσημη δήλωση της Platinum Games:

Διάφορες συνθήκες δυσκόλεψαν τελικά την Hellena Taylor από το να επαναλάβει το ρόλο της. Πραγματοποιήσαμε οντισιόν για να βρούμε τη νέα φωνή της Bayonetta και προσφέραμε το ρόλο στην Jennifer Hale, την οποία θεωρήσαμε ότι ταιριάζει απίθανα με τη χαρακτήρα.

Κατανοούμε τις ανησυχίες που έχουν ορισμένοι θαυμαστές σχετικά με την αλλαγή της φωνής σε αυτό το σημείο της σειράς, αλλά η ερμηνεία της Jennifer ήταν πέρα από αυτό που θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Είμαστε βέβαιοι ότι η ερμηνεία της θα ξεπεράσει τις προσδοκίες των θαυμαστών μας.

Τι είναι το Bayonetta;

To Bayonetta 3 είναι το επόμενο action παιχνίδι της σειράς που δημιουργήθηκε από την Platinum Games. Το πρώτο κυκλοφόρησε το 2019, ενώ μετά από αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα το 2014, το 2ο κεφάλαιο έφτασε στο Nintendo WiiU.

Η Platinum αποκάλυψε για πρώτη φορά, το 3ο μέρος, το 2017, αλλά έκτοτε κάναμε πολύ καιρό μέχρι να δούμε κάτι νέο. To 3ο παιχνίδι επέστρεψε ξανά, με νέο trailer, τον Σεπτέμβριο του 2021 μέσα από ένα ειδικό Nintendo Direct.