Overwatch 2: Αυτή είναι η συγνώμη της Blizzard για τα τεράστια προβλήματα

Δωρεάν αντικείμενα περιμένουν τους παίκτες
13 Οκτωβρίου 2022 14:22
Overwatch 2: Αυτή είναι η συγνώμη της Blizzard για τα τεράστια προβλήματα

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το Overwatch 2 δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού το ντεμπούτο του είχε τεράστια προβλήματα, εξαγριώνοντας την κοινότητα, η οποία κατέφυγε σε review bombing στο Metacritic.

Από την πρώτη στιγμή της διάθεσής του τίτλου, οι servers δεν άντεξαν το φόρτο, με αποτέλεσμα για πολλές ώρες το παιχνίδι να μην είναι προσβάσιμο, τεράστιες ουρές αναμονής, αποσυνδέσεις και άλλα θέματα. Υπήρξαν επίσης παράπονα για τον μηχανισμό επαλήθευσης με SMS, για ένα οδυνηρό bug που έκανε το παιχνίδι να αγοράζει από μόνο του επί πληρωμή skins, ενώ η Blizzard προέβη μέχρι και στην εξ ολοκλήρου αφαίρεση χαρακτήρων, μέχρι να μπορέσει να λύσει τα θέματα που υπάρχουν με τα abilities τους.

Τώρα, θέλοντας να επανορθώσει για το στραβοπάτημα, η εταιρία αποκάλυψε όλα όσα σκοπεύει να κάνει στο άμεσο μέλλον. Συγκεκριμένα, μέσα από μια ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η οποία ξεκινά ευχαριστώντας την κοινότητα, η Blizzard γνωστοποίησε ότι προσεχώς θα ακολουθήσουν διάφορα Σαββατοκύριακα με Double XP, για να μπορέσουν οι παίκτες να ανέβουν γρηγορότερα levels. Παράλληλα, όλοι όσοι παίξουν το παιχνίδι από τις 25 Οκτωβρίου και έπειτα θα λάβουν εντελώς δωρεάν το Cursed Captain Reaper Legendary skin και το Health Pack Weapon Charm.

Για την ώρα δεν ξέρουμε ακόμη τις ημερομηνίες για τα Double XP Σαββατοκύριακα, αλλά αυτές αναμένεται να αποκαλυφθούν σύντομα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σχετική ανάρτηση της Blizzard, πατώντας εδώ.