Τίτλοι τέλους για ένα ακόμη παιχνίδι της Square Enix

Αυτή τη φορά από το σύμπαν του Final Fantasy VII
12 Οκτωβρίου 2022 15:06
Τίτλοι τέλους για ένα ακόμη παιχνίδι της Square Enix

Η Square Enix ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά ότι θα κλείσει τους servers και συνάμα ένα παιχνίδι της, το οποίο είχε κυκλοφορήσει πριν από περίπου 14 μήνες. Ο λόγος γίνεται για το Final Fantasy VII: The First Soldier, τον battle royale τίτλο, που βασιζόταν στο σύμπαν του θρυλικού παιχνιδιού του PlayStation 1.

Ο τίτλος θα σταματήσει να υπάρχει στις 11 Ιανουαρίου του 2023, οπότε έχετε λίγο χρόνο ακόμα αν θέλετε να ασχοληθείτε μαζί του. Στο The First Soldier, οι παίκτες μπορούν να κάνουν mount τα chocobos ή και μηχανές για πιο γρήγορο travel μέσα στο χάρτη, ενώ υπάρχουν και γνώριμες τοποθεσίες του FFVII, όπως η εκκλησία που πήγαινε η Aerith.

Οι επίσημες δηλώσεις της εταιρίας:

Παρά όλες τις προσπάθειές μας να σας παρέχουμε τακτικές ενημερώσεις με νέο και συναρπαστικό περιεχόμενο, δεν καταφέραμε να προσφέρουμε την εμπειρία που ελπίζαμε εμείς, αλλά και αξίζατε εσείς. Γι’ αυτό, λάβαμε την εξαιρετικά σκληρή απόφαση να σταματήσουμε την υπηρεσία για το Final Fantasy VII: The First Soldier. Θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε όλους που μας στηρίξατε όλον αυτόν τον καιρό.

Παρόλο που το παιχνίδι θα κλείσει τις πρώτες μέρες του 2023, θα εξακολουθεί τους επόμενους μήνες να ενημερώνεται με νέο περιεχόμενο. Επίσης, να σας υπενθυμίσουμε ότι τον Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει και το Crisis Core: Final Fantasy 7 – Reunion, το οποίο είναι ένα Remaster της κλασσικής έκδοσης του PSP.