Need for Speed Unbound: Πρώτα gameplay πλάνα – Αυτά είναι τα “anime” στοιχεία

Τα οποία θα μπορούν να απενεργοποιηθούν
11 Οκτωβρίου 2022 21:49
Need for Speed Unbound: Πρώτα gameplay πλάνα – Αυτά είναι τα “anime” στοιχεία

Έπειτα από μήνες έντονης φημολογίας και διαρροών, το Need for Speed: Unbound αποκαλύφθηκε και επίσημα την περασμένη εβδομάδα. Το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της ιστορικής racing σειράς ακολουθεί μια αρκετά διαφορετική προσέγγιση, αφού συνδυάζει τα ρεαλιστικά γραφικά με οπτικά εφέ που μοιάζουν να είναι βγαλμένα από anime σειρά!

Μέχρι στιγμής είχαμε πάρει μια μικρή γεύση από το trailer που συνόδευσε την αρχική ανακοίνωση, ωστόσο δεν είχαμε δει πως αυτή η περίεργη μίξη θα μεταφραζόταν στο gameplay. Αυτό έρχεται να αλλάξει τώρα, αφού μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay βίντεο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το σύντομο trailer εστιάζει ακριβώς σε αυτά τα ιδιαίτερα εφέ οδήγησης, τα οποία μάλιστα θα μπορεί να προσαρμόσει ο χρήστης ανάλογα με τα γούστα του. Έτσι, αντί για απλό καπνό, με κάθε drift και στροφή, η οθόνη θα γεμίζει και με σύμβολα, σχήματα, γραμμές και χρώματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα εφέ θα μπορούν να απενεργοποιηθούν για οποίον επιθυμεί μια πιο λιτή εμπειρία, καθώς θα αποτελούν μια από τις πολλές επιλογές παραμετροποίησης που θα υπάρχουν για το κάθε αυτοκίνητο.

Το εν λόγω βίντεο ακολουθεί παρακάτω.

Το Need for Speed: Unbound αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου για τα PS5, Xbox Series X|S και PC. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι στο παιχνίδι της EA θα εμφανιστεί και ο γνωστός ράπερ A$AP Rocky, ενώ το soundtrack έχει επιμεληθεί ο γάλος συνθέτης και DJ, Brodinski.