Τερμάτισε το Dark Souls μόνο με…Crossbow (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι αυτός ο πιο δύσκολος τρόπος να το τερματίσει κάποιος;
10 Οκτωβρίου 2022 17:10
Τερμάτισε το Dark Souls μόνο με…Crossbow (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί τους τελευταίους μήνες να ακούμε σχεδόν μόνο για το Elden Ring της FromSoftware, τα διάφορα κατορθώματα που κάνουν οι παίκτες, αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι οι παίκτες δεν παίζουν και τα πιο παλιά παιχνίδια της εταιρίας. Και αυτό γιατί στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση που αφορά το θρυλικό Dark Souls.

Ο χρήστης του Reddit, TysonDevereaux μοιράστηκε στην κοινότητα το νέο του κατόρθωμα, το οποίο ήταν να ολοκληρώσει το παιχνίδι αλλιώς, με έναν δύσκολο τρόπο. Αυτή η πρόκληση ήταν να δει τους τίτλους τέλους του Dark Souls και παράλληλα να τελειώσει και με όλα τα bosses του DLC με μία…βαλλίστρα. Ναι, είχε βάλει σκοπό να παίξει όλο το παιχνίδι με ένα απλό Crossbow και τα κατάφερε.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ο TysonDevereaux δείχνει πώς έπαιζε περίπου για να το καταφέρει αυτό και τον βλέπουμε να κάνει parry τον Gwyn, Lord of Cinder και έπειτα να κάνει hits με τη βαλλίστρα.

Φαίνεται πως οι gamers έχουν πάει σε άλλο επίπεδο τα challenges με τα παιχνίδια της FromSoftware και ψάχνουν συνεχώς νέους τρόπους παιξίματος. Είτε να ολοκληρώσουν ένα παιχνίδι της με ένα συγκεκριμένο όπλο, είτε όταν έχουν χαρακτήρα 1 level και χωρίς όπλα κλπ. Εσείς θα τολμούσατε κάτι τέτοιο; Πείτε μας στα σχόλια.