Nicki Minaj και άλλες διασημότητες στο νέο trailer του Call of Duty: Modern Warfare 2

'Squad Up'
10 Οκτωβρίου 2022 11:58
Nicki Minaj και άλλες διασημότητες στο νέο trailer του Call of Duty: Modern Warfare 2

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Call of Duty: Modern Warfare 2 και έτσι, προετοιμάζοντας το έδαφος, η Activision έδωσε τώρα στα φώτα της δημοσιότητας το live action trailer του παιχνιδιού, το οποίο όπως κάθε χρόνο είναι γεμάτο με διασημότητες.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, στο φετινό 'Squad Up' trailer βλέπουμε την πασίγνωστη ράπερ Nicki Minaj να τραγουδά μαζί με τον κωμικό Pete Davidson, τον ράπερ Lil Baby, τον αστέρα της Formula 1, Lando Norris, γνωστούς παίκτες του NFL όπως οι Jalen Ramsey και David Long Jr. και τον ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, Bukayo Saka. Μάλιστα, η λίστα με τις διασημότερες του trailer δε σταματά εδώ, αφού σε αυτό συμμετέχει και ο Αμερικανός τραγουδιστής Kane Brown, καθώς και προσωπικότητές από τον χώρο των eSports, όπως το Nuke Squad της Faze Clan.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το 'Squad Up' trailer του Call of Duty: Modern Warfare 2 μέσα από τον player που ακολουθεί.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Call of Duty: Modern Warfare II είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου του 2022, για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Μάλιστα, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρα από το Battle.net θα έρθει μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam.

Τέλος, αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο Call of Duty: Warzone 2.0 στις ίδιες πλατφόρμες.