Τρελή γκάφα Valve: Ξέχασε κάτι που δεν έπρεπε σε προωθητικό βίντεο του Steam Deck

Και έσπευσε φυσικά να το διορθώσει
09 Οκτωβρίου 2022 13:23
Τρελή γκάφα Valve: Ξέχασε κάτι που δεν έπρεπε σε προωθητικό βίντεο του Steam Deck

Όπως σας ενημερώσαμε πριν μερικές ώρες, το Steam Deck είναι πλέον κανονικά διαθέσιμο για αγορά, χωρίς να χρειάζεται κάποια κράτηση ή ουρά αναμονής. Η ανακοίνωση της Valve συνοδεύτηκε και από την κυκλοφορία ενός ειδικού βίντεο, το οποίο ωστόσο είχε ένα -όχι και τόσο μικρό- λαθάκι!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, όπως παρατήρησαν αμέσως οι χρήστες των social media, στο προωθητικό βίντεο της εταιρίας φαινόταν ένα εικονίδιο που μάλλον…δεν έπρεπε, τουλάχιστον αν η Valve δεν θέλει τη νομική ομάδα της Nintendo στο κατώφλι της. Συγκεκριμένα, αυτό που φάνηκε ήταν ένα εικονίδιο για emulator λογισμικό που μπορεί να τρέξει παιχνίδια του Nintendo Switch.

Λίγες ώρες μετά και αφού το θέμα συζητήθηκε αρκετά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Valve κατέβασε εντελώς το αρχικό βίντεο από το κανάλι στο YouTube, αντικαθιστώντας το «απαγορευμένο» εικονίδιο με ένα κανονικό παιχνίδι της ίδιας της εταιρίας, το Portal 2.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πριν και το μετά της τρελής γκάφας της Valve, ενώ μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε και την διορθωμένη έκδοση του εν λόγω βίντεο που έχει μείνει πλέον στο YouTube.

Για την ιστορία, η ευέλικτη φορητή κονσόλα της Valve είναι πλέον διαθέσιμη για άμεση αγορά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της. Συγκεκριμένα, οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν μεταξύ της έκδοσης των 256GB που κοστίζει 549,00€ και έρχεται μαζί με θήκη μεταφοράς και της έκδοσης των 512GB που κοστίζει 679,00€ και έρχεται με καλύτερη θήκη μεταφοράς, premium anti-glare γυαλί μπροστά από την οθόνη και μερικά αποκλειστικά ψηφιακά καλούδια.

Δυστυχώς, η πιο προσιτή απλή έκδοση των 64GB δεν είναι ακόμη διαθέσιμη για άμεση αγορά και έτσι στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει μόνο η επιλογή εκδήλωσης ενδιαφέροντος.