Overwatch 2: Μην χάσετε το ολοκαίνουργιο Animated Short! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την ιστορία της αξιολάτρευτης Kiriko
08 Οκτωβρίου 2022 19:48
Overwatch 2: Μην χάσετε το ολοκαίνουργιο Animated Short! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Overwatch 2 είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν από τις 4 Οκτωβρίου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το PS4, το PS5, το Nintendo Switch, το Xbox One και τα Xbox Series X|S.

Με αφορμή, λοιπόν, την κυκλοφορία του και παρά τεράστια προβλήματα των servers τις πρώτες ώρες, για τα οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ, η Blizzard έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο animated short.

Πρακτικά, έχουμε να κάνουμε με τη νεότερη ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους της εταιρίας, η οποία εστιάζει στην ιστορία της Kiriko. Πρόκειται για μια από τις νέες χαρακτήρες του sequel, η οποία συγκαταλέγεται μεταξύ των healers εντός των multiplayer αρένων. Φυσικά, το βίντεο εστιάζει στην προσωπική ιστορία της, δείχνοντας τις δύο πλευρές της, ως αξιαγάπητη κόρη και ως φονική προστάτιδα.

Η ποιότητα του ενιάλεπτου animation είναι στα τρομερά υψηλά επίπεδα που έχουμε συνηθίσει από τη Blizzard και έτσι σας αφήνουμε να το απολαύσετε μέσα από τον player που ακολουθεί χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση.