Παίκτης έφτιαξε το διάστημα στο Minecraft - Δείτε το viral βίντεο των 10 εκ. προβολών!

Μια τρομερά εντυπωσιακή δημιουργία
08 Οκτωβρίου 2022 19:16
Παίκτης έφτιαξε το διάστημα στο Minecraft - Δείτε το viral βίντεο των 10 εκ. προβολών!

Ανά τα χρόνια, η δραστήρια και δημιουργική κοινότητα του Minecraft έχει δώσει σάρκα και οστά σε μερικές πραγματικά εντυπωσιακές δημιουργίες, όπως για παράδειγμα ο παίκτης που κατασκεύασε και σκαρφάλωσε το Όρος Έβερεστ σε 1 προς 1 κλίμακα, ο fan που πέρασε δύο χρόνια φτιάχνοντας το Chernobyl ή ο λάτρης των Simpsons που έκατσε 7 μήνες και έφτιαξε ολόκληρη την πόλη του τηλεοπτικού σόου. Τώρα, στη λίστα αυτή έρχεται να προστεθεί και ο χρήστης του Reddit με διαδικτυακό παρατσούκλι u/chrisdacow.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο u/chrisdacow έφτιαξε το σύμπαν μέσα στο Minecraft! Ναι, καλά διαβάσατε, ο παίκτης καταπιάστηκε με ένα πραγματικά κολοσσιαίο κατασκεύασμα, αποτυπώνοντας στον τετραγωνισμένο κόσμο του τίτλου της Mojang, μαύρες τρύπες, super clusters, διαστημικά νεφελώματα, ηλιακά συστήματα και φυσικά τη Γη, με τρομερή λεπτομέρεια!

Η δημιουργία του είναι τόσο εντυπωσιακή που αμέσως έγινε viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και awards από άλλους χρήστες του Reddit. Παράλληλα, το βίντεο του u/chrisdacow μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τις 10 εκατομμύρια προβολές μόνο στο Twitter, ενώ και το ‘behind the scenes’ μετρά και χιλιάδες προβολές στο YouTube.

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε να παρακολουθήσετε το viral βίντεο: