Steam Deck: Πλέον μπορείτε να το αγοράσετε ελεύθερα χωρίς κράτηση

Τις δύο από τις τρεις εκδόσεις
07 Οκτωβρίου 2022 23:33
Steam Deck: Πλέον μπορείτε να το αγοράσετε ελεύθερα χωρίς κράτηση

Ουρές αναμονής τέλος. Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Valve, από σήμερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν το δικό τους Steam Deck χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν.

Η ευέλικτη φορητή κονσόλα της εταιρίας είναι διαθέσιμη για άμεση αγορά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της. Συγκεκριμένα, οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν μεταξύ της έκδοσης των 256GB που κοστίζει 549,00€ και έρχεται μαζί με θήκη μεταφοράς και της έκδοσης των 512GB που κοστίζει 679,00€ και έρχεται με καλύτερη θήκη μεταφοράς, premium anti-glare γυαλί μπροστά από την οθόνη και μερικά αποκλειστικά ψηφιακά καλούδια.

Δυστυχώς, η πιο προσιτή απλή έκδοση των 64GB δεν είναι ακόμη διαθέσιμη για άμεση αγορά και έτσι στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει μόνο η επιλογή εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα δύο βίντεο που έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας η εταιρία για να συνοδεύσει την ανακοίνωση.

Παράλληλα, η Valve ανακοίνωσε και την έναρξη της διαθεσιμότητας του επίσημου dock της κονσόλας, το οποίο κοστίζει 99,00€ και στο πίσω μέρος του φιλοξενεί μία θύρα HDMI 2.0, ένα Display Port 1.4, την υποδοχή για την τροφοδοσία, υποδοχή για Ethernet (υποστηρίζει gigabit σύνδεση), καθώς και τρεις θύρες USB 3.0.