Crash Bandicoot: Το internet πιστεύει ότι έρχεται ολοκαίνουργιο παιχνίδι!

Και μάλλον ανακαλύφθηκε το πότε θα παρουσιαστεί
07 Οκτωβρίου 2022 22:13
Crash Bandicoot: Το internet πιστεύει ότι έρχεται ολοκαίνουργιο παιχνίδι!

Όπως όλα δείχνουν, το remastered πακέτο Crash Bandicoot N. Sane Trilogy και το Crash Bandicoot 4: It's About Time ήταν μόνη η αρχή για την επιστροφή του λατρεμένου franchise. Συγκεκριμένα, η Activision φαίνεται πως έχει στα σκαριά ένα ακόμη Crash παιχνίδι, το οποίο μάλλον γνωρίζουμε ήδη πότε θα παρουσιαστεί επίσημα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η εταιρία έστειλε ένα ειδικό Crash πακέτο σε διάφορους influencers, το οποίο περιλάμβανε διάφορες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Πρόκειται για ένα κουτί πίτσας από την πιτσαρία του… Aku Aku, το οποίο αποκαλύπτει για αρχή πως το Crash Bandicoot 4: It’s About Time θα έρθει στο Steam στις 18 Οκτωβρίου. Ωστόσο, η πιο ενδιαφέρουσα πινελιά βρίσκεται στην απόδειξη που είναι κολλημένη στο κουτί και γράφει χαρακτηριστικά:

Hungry for more? Try out our new Wumpa Pizza for $12.08!

Πρακτικά, η Activision αφήνει να εννοηθεί ότι η νέα…πίτσα, ή καλύτερο το νέο κεφάλαιο της σειράς, θα αποκαλυφθεί στις 8 Δεκεμβρίου. Εκείνη την ημέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η φαντασμαγορική τελετή απονομής των The Game Awards 2022, τα οποία έχουν φιλοξενήσει και στο παρελθόν ανακοινώσεις σχετικές με το franchise. Συνδυάζοντας, λοιπόν, τα δύο στοιχεία, το πιθανότερο σενάριο είναι πως ένα νέο Crash Bandicoot παιχνίδι έρχεται και μάλιστα θα παρουσιαστεί επίσημα στο πολυαναμενόμενο σόου του Geoff Keighley.

Φυσικά, για οτιδήποτε νεότερο προκύψει μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.