Γνωστός streamer σάλταρε βλέποντας να χακάρουν ζωντανά το PC του! (BINTEO)

Η αντίδρασή του ήταν όλα τα λεφτά
07 Οκτωβρίου 2022 18:52
Γνωστός streamer σάλταρε βλέποντας να χακάρουν ζωντανά το PC του! (BINTEO)

Ο iShowSpeed είναι ένας από τους streamer που τελευταία έχουν γίνει ιδιαίτερα γνωστοί αν και είναι νέος στην κοινότητα των YouTube livestreams, με αρκετά στιγμιότυπα να κάνουν τους κύκλους των social media και ειδικά του TikTok.

Σε ένα από τα πρόσφατα livestream του όπου συνήθως παίζει GTA V και FIFA 23, θέλησε να παίξει ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είχε κατεβάσει λοιπόν ένα "πολύ τρομακτικό" παιχνίδι όπως έλεγε, τόσο απαγορευμένο που το βρήκε στις "παράνομες γωνίες του dark web". Οι θεατές τον πίεζαν να το ξεκινήσει μόνο που ανοίγοντας το install αρχείο εμφανίστηκαν μερικές πολύ σοβαρές ειδοποιήσεις πως αυτό που κατέβασε ήταν κακόβουλο λογισμικό. 

Αγνοώντας τον κίνδυνο ο 17χρονος streamer είπε "δεν είμαι κότα" και πάτησε να ξεκινήσει η εγκατάσταση ξεκινώντας το...hacking πανηγύρι. Το PC του άρχιζε να...λιώνει μπροστά στα μάτια του βγάζοντας παράξενους ήχους, τα pixels της οθόνης να αναβοσβήνουν και γενικά να βλέπει αργά και βασανιστικά το PC setup του να τον αποχαιρετάει. Η αντίδρασή του στο σημείο που σάλταρε ήταν όλα τα λεφτά. 

Δείτε το στιγμιότυπο: 

Μέσα στον πανικό του ο "Speed" κάλεσε την Αστυνομία με τον αστυνομικό στην άλλη πλευρά της γραμμής να έχει μείνει και αυτός κάγκελο με το πρόβλημα του νεαρού streamer.