Γυναίκα δολοφόνησε την αδερφή της γιατί φλέρταρε με το αγόρι της όσο έπαιζαν Valorant

Ένιωθε ότι η σχέση τους στο παιχνίδι την προσβάλει
07 Οκτωβρίου 2022 19:42
Γυναίκα δολοφόνησε την αδερφή της γιατί φλέρταρε με το αγόρι της όσο έπαιζαν Valorant

Ένα απίστευτο περιστατικό που εμπλέκει το πασίγνωστο multiplayer παιχνίδι Valorant, των δημιουργών του League of Legends, συνέβη πριν μερικές ημέρες στο Ορλάντο, στην κεντρική περιοχή της αμερικανικής πολιτείας Φλόριντα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η 21χρόνη Fatiha Marzan ομολόγησε ότι δολοφόνησε την αδερφή της επειδή φλέρταρε με το αγόρι της ενώ έπαιζαν Valorant. Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου, αφού τηλεφώνησε η ίδια στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό, ομολογώντας το έγκλημα περίπου 15 ώρες αφότου το διέπραξε.

Η Marzan φαίνεται ότι μοιραζόταν το ίδιο δωμάτιο και το ίδιο κρεβάτι με την 20χρονη αδελφή της, την Sayma, η οποία ήταν Valorant παίκτρια. Οι ερευνητές λένε ότι η Marzan έβλεπε τακτικά το αγόρι της, με το οποίο είχε σχέση εξ αποστάσεως, και την αδελφή της να παίζουν μαζί το παιχνίδι της Riot Games και είχε παρατηρήσει ότι μοιραζόντουσαν ανάρμοστα μηνύματα.

Όπως επισημαίνεται, η 21χρόνη είχε μιλήσει για το θέμα και στους δύο, ωστόσο εξακολουθούσε να βλέπει την αδερφή της ως απειλή, νιώθοντας ότι η σχέση του στο παιχνίδι την προσβάλει. Έτσι, αφού έμαθε -ή τουλάχιστον άρχισε να πιστεύει- ότι ο φίλος της είχε πει στην αδελφή της ότι την αγαπούσε, η Marzan αγόρασε ένα σετ μαχαιριών από το Amazon, τα οποία και έκρυβε για εβδομάδες. Για καιρό, λοιπόν, σχεδίαζε να επιτεθεί στην αδερφή της ενώ όλοι οι υπόλοιποι κοιμόντουσαν. Τελικά, πήρε την απόφαση και δολοφόνησε τη Sayma τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Σεπτεμβρίου.

Για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για περιστατικό που ξεκίνησε από το gaming και κατέληξε να παίρνει τέτοιες διαστάσεις στην πραγματική ζωή. Για παράδειγμα, το 2018 σας είχαμε ενημερώσει για μια γυναίκα που μαχαίρωσε τον φίλο της με ένα ιαπωνικό σπαθί Katana, επειδή...έπαιζε υπερβολικά πολύ PlayerUnknown's Battlegrounds!