Το God of War: Ragnarok έγινε χρυσό! – Το μήνυμα της ομάδας προς όλους τους παίκτες

Όλα έτοιμα για τις 9 Νοεμβρίου
07 Οκτωβρίου 2022 19:21
Το God of War: Ragnarok έγινε χρυσό! – Το μήνυμα της ομάδας προς όλους τους παίκτες

Είναι επίσημο. Το God of War: Ragnarok έγινε χρυσό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία άλλη καθυστέρηση, αφού είναι πανέτοιμο για την κυκλοφορία του το Νοέμβριο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στούντιο στο Twitter, με την ανάρτηση να περιλαμβάνει και ένα ειδικό ευχαριστήριο μήνυμα. Για την ιστορία, ο όρος ‘χρυσό’ ή ‘gold’ χρησιμοποιείται πολύ συχνά στη gaming βιομηχανία και πρακτικά σημαίνει πως η δημιουργία της αρχικής έκδοσης ενός project έχει ολοκληρωθεί και πλέον μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία παραγωγής των retail αντιτύπων. Φυσικά, η ομάδα ανάπτυξης δε σταματά να ασχολείται με το παιχνίδι και οι αλλαγές που θα κάνει μέχρι την κυκλοφορία του ενσωματώνονται στο Day One patch.

Το μήνυμα της Sony Santa Monica προς την κοινότητα:

Εκ μέρους όλης της Sony Santa Monica και των συνεργατών μας, ευχαριστούμε τους fans που μας στήριξαν κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης. Έχουμε φτάσει σχεδόν στην κυκλοφορία και δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να αρχίσετε να παίζετε στις 9 Νοεμβρίου.

Μάλιστα, μέσα από τη δημοσίευση της Santa Monica μαθαίνουμε πως στην ανάπτυξη του παιχνιδιού βοήθησαν άλλα οκτώ στούντιο, όπως είναι μεταξύ άλλων οι Bluepoint Games και η Valkyrie Entertainment που αγοράστηκαν πρόσφατα από το PlayStation.

Ακολουθεί το εν λόγω tweet:

Να σας υπενθυμίσουμε πως το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022. Το παιχνίδι θα ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας, με τους Kratos και Atreus να είναι αντιμέτωποι με πολλούς νέους κινδύνους, καθώς το Ragnarök πλησιάζει. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ.

Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που θα φτάσουν στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε το ‘Father and Son’ CG trailer πατώντας εδώ, ενώ για να δείτε το εντυπωσιακό άγαλμα από άμμο που έστησε η Sony στην Ταϊβάν για την προώθηση του project μπορείτε να πατήσετε εδώ. Ακόμη, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε ένα πρόσφατο gameplay βίντεο που εστιάζει στο σύστημα μάχης. Παράλληλα, άξιο αναφοράς είναι και το αναπάντεχο cross-over του παιχνιδιού με το λατρεμένο σόου Rick and Morty, για ένα ξεκαρδιστικό διαφημιστικό που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ. Τέλος, πατώντας εδώ θα βρείτε ένα νέο gameplay βίντεο που δείχνει την εξερεύνηση με τη βάρκα και το Svartalfheim realm, ενώ θα βρείτε το πιο πρόσφατο -επικών διαστάσεων- trailer, πατώντας εδώ.