Gotham Knights: Οι Ιππότες της Gotham δηλώνουν έτοιμοι για δράση στο launch trailer

Κυκλοφορεί στις 25 Οκτωβρίου για PS5, Xbox Series X|S και PC
07 Οκτωβρίου 2022 18:21
Gotham Knights: Οι Ιππότες της Gotham δηλώνουν έτοιμοι για δράση στο launch trailer

Η Warner Bros. Games κυκλοφόρησε το launch trailer του πολυαναμενόμενου Gotham Knights, του τίτλου που επιθυμεί να συνεχίσει την κληρονομιά των Batman Arkham τίτλων, με τον δικό του τρόπο. 

Το καταιγιστικό trailer σας βάζει απευθείας στο κλίμα της ιστορίας καθώς αμέσως μετά τον θάνατο του Batman aka Bruce Wayne, οι Ιππότες της Γκόθαμ, δηλαδή οι Batgirl, Nightwing, Robin και Red Hood πρέπει να αναλάβουν την προστασία της πόλη πριν είναι αργά. 

Δείτε το launch trailer του Gotham Knights: 

Gotham Knights Preview: Μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του την Batman Arkham κληρονομιά;

Το Gotham Knights αναπτύσσεται από τη Warner Bros Games Montréal, η οποία στο παρελθόν μάς είχε χαρίσει το Batman: Arkham Origins. Πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι στο σύμπαν του Batman, στο οποίο αυτή τη φορά δεν αναλαμβάνουμε τον έλεγχο του Bruce Wayne, αλλά των συμμάχων του Nightwing, Batgirl, Robin και Red Hood. Μάλιστα, ο τίτλος έχει αναπτυχθεί με το co-op κατά νου και θα σας επιτρέπει να καθαρίσετε με παρέα την Gotham City.

Tο Gotham Knights αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα PS5 και τα Xbox Series X|S στις 21 Οκτωβρίου του 2022. Οι εκδόσεις των PS4 και Xbox One μάθαμε πρόσφατα πως ακυρώνονται εντελώς.