Catan: Το λατρεμένο παιχνίδι έρχεται στις κονσόλες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι το Catan: Console Edition
07 Οκτωβρίου 2022 17:49
Catan: Το λατρεμένο παιχνίδι έρχεται στις κονσόλες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Dovetail Games ανακοίνωσε επίσημα ότι το λατρεμένο και θρυλικό επιτραπέζιο παιχνίδι Catan, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις κονσόλες ως “Catan: Console Edition”.

Η αναβαθμισμένη έκδοση των κονσολών υπόσχεται να είναι η ίδια εμπειρία, με online υποστήριξη, έτσι ώστε να το απολαύσετε και με τους φίλους σας από το διαδίκτυο, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα να παίξετε και με AI.

Παίξτε το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του Catan στην κονσόλα σας. Αποκτήστε πόρους, κατακτήστε νέες στρατηγικές και δημιουργήστε τους οικισμούς σας σε ένα board που είναι ζωντανό. Προκαλέστε φίλους τόσο στο διαδίκτυο, όσο και στο σαλόνι σας ή παίξτε αν θέλετε ενάντια στην έξυπνη και δυναμική τεχνητή νοημοσύνη για να γίνετε οι νικητές του Catanian!

Για την ιστορία, το Catan υπάρχει ήδη σε smartphones, tablets, PC και Mac και έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία πολλά χρόνια τώρα, με χιλιάδες παίκτες παγκοσμίως. Μάλιστα και στην Ελλάδα έχει αγαπηθεί αρκετά, ενώ σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, είναι βασισμένο σε ένα board game που κυκλοφόρησε το 1995.

Το Catan: Console Edition θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 και Xbox Series X|S μέσα στο 2023. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: