Far Cry 6: Η Game of the Year Edition μόλις κυκλοφόρησε

Και περιλαμβάνει το επερχόμενο πακέτο επέκτασης του τίτλου
06 Οκτωβρίου 2022 17:40
Far Cry 6: Η Game of the Year Edition μόλις κυκλοφόρησε

Μετά τις φήμες των τελευταίων ημερών, η Ubisoft ήρθε να επισημοποιήσει την Game of the Year Edition του Far Cry 6. Συγκεκριμένα, η νέα έκδοση του παιχνιδιού έγινε πλέον διαθέσιμη στα ψηφιακά καταστήματα των PlayStation και Xbox κονσολών, επιβεβαιώνοντας πως το παιχνίδι θα εμπλουτιστεί περεταίρω με ένα μεγάλο πακέτο επέκτασης.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Far Cry 6 Game of the Year Edition ζητά από τους παίκτες €119,99 και περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, όλο το περιεχόμενο του Season Pass, όλες τις ενημερώσεις που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, το Ultimate Pack και το επερχόμενο expansion ονόματι Lost Between Worlds.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Lost Between Worlds, πέρα από το ότι θα κυκλοφορήσει «σύντομα». Σε αυτό το σημείο να αναφερθεί ότι αν κάποιος έχει ήδη στην κατοχή του το παιχνίδι, τότε η τελική τιμή αγοράς της νέας έκδοσης είναι μικρότερη.

Για την ιστορία, το Far Cry 6 πρωτοκυκλοφόρησε στις 7 Οκτωβρίου του 2021 για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με τον τίτλο, το review του υπογράφων για το Unboxholics.com επισημαίνει:

Το Far Cry 6 είναι, λοιπόν, ένα ακόμη καλό, συνηθισμένο Far Cry. Αυτό σίγουρα είναι καλό για τους λάτρεις των προηγούμενων κεφαλαίων της σειράς που απολαμβάνουν την καταιγιστική FPS δράση και απεναντίας μάλλον όχι και το πιο ενθαρρυντικό νέο για όσους έχουν εξαντληθεί από την open world φόρμουλα που υιοθετούν με μικρές παραλλαγές πρακτικά όλες οι κυκλοφορίες της Ubisoft. Σε περίπτωση που έχετε ήδη επαφή με το franchise ξέρετε τι να περιμένετε στο περίπου. Το τελευταίο που θέλω να επισημάνω είναι πως αν και η ερμηνεία του είναι προφανώς υψηλού επιπέδου, θεωρώ πως το παιχνίδι δεν αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ταλαντούχο Giancarlo Esposito, αφού ο χαρακτήρας του είναι στατικός και χωρίς ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή. Εν τελεί, ούτε το Far Cry 6 δεν αγγίζει την κορύφωση επιπέδου «Vaas» που τόσα χρόνια κυνηγά η γαλλική εταιρία.

Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική πατώντας εδώ.