High on Life: 12 λεπτά gameplay από το παιχνίδι του δημιουργού του Rick and Morty

Και ένα ολοκαίνουργιο biome
05 Οκτωβρίου 2022 19:39
High on Life: 12 λεπτά gameplay από το παιχνίδι του δημιουργού του Rick and Morty

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες που θα κλείσει το 2022 είναι χωρίς αμφιβολία το High on Life. Πρόκειται για ένα biopunk first-person shooter, το οποίο αναπτύσσεται από την Squanch Games, την ομάδα ανάπτυξη του Justin Roiland. Πρόκειται για τον ταλαντούχο δημιουργού της εξαιρετικά επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς Rick and Morty.

Θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος για την κυκλοφορία του τίτλου, η Squanch Games σε συνεργασία με το IGN έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο gameplay βίντεο συνολικής διάρκειας 12 λεπτών. Σε αυτό βλέπουμε πλάνα από το Zephyr Paradise biome, το οποίο δεν είχε φανεί σε κανένα από τα προηγούμενα trailers, ενώ ο executive producer Matty Studivan και ο chief design officer Erich Meyr μιλούν για διάφορες πτυχές της εμπειρίες.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την συνεισφορά του Roiland, ο οποίος έχει καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το χιούμορ του τίτλου, για τα μοναδικά όπλα του που μιλούν, για τα abilities τους και πολλά ακόμη. Για περισσότερα, μπορείτε να δείτε το εν λόγω gameplay βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.

Το High on Life αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 13 Δεκεμβρίου, αποκλειστικά για τις κονσόλες του Xbox οικοσυστήματος, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές με Windows. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι θα συμπεριλαμβάνεται από την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας του στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.