Bayonetta 3: Η φωνή της Bayonetta αλλάζει και τη θέση της παίρνει η…Samus!

Η Hellena Taylor δε θα επαναλάβει το ρόλο της
05 Οκτωβρίου 2022 15:25
Bayonetta 3: Η φωνή της Bayonetta αλλάζει και τη θέση της παίρνει η…Samus!

Το Bayonetta 3 πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 28 Οκτωβρίου και πριν από λίγα λεπτά, ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας μία είδηση που δε θα αρέσει και πολύ στους λάτρεις του franchise. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι η Hellena Taylor, η οποία δανείζει τη φωνή της στην Bayonetta, στα δύο πρώτα παιχνίδια, δε θα βρίσκεται στο 3ο κεφάλαιο της σειράς.

Ναι, μην περιμένετε να ακούσετε την πρωταγωνίστρια να έχει την ίδια φωνή, όπως με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Σύμφωνα με μία επιστολή που έστειλε η PlatinumGames στο Game Informer, η Taylor, τελικά δε θα βρίσκεται στο αγγλικό voice της Bayonetta.

Η επιστολή της PlatinumGames έλεγε:

Διάφορες συνθήκες δυσκόλεψαν τελικά την Hellena Taylor από το να επαναλάβει το ρόλο της. Πραγματοποιήσαμε οντισιόν για να βρούμε τη νέα φωνή της Bayonetta και προσφέραμε το ρόλο στην Jennifer Hale, την οποία θεωρήσαμε ότι ταιριάζει απίθανα με τη χαρακτήρα.

Κατανοούμε τις ανησυχίες που έχουν ορισμένοι θαυμαστές σχετικά με την αλλαγή της φωνής σε αυτό το σημείο της σειράς, αλλά η ερμηνεία της Jennifer ήταν πέρα από αυτό που θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Είμαστε βέβαιοι ότι η ερμηνεία της θα ξεπεράσει τις προσδοκίες των θαυμαστών μας.

Η Hale έχει δώσει και άλλες φορές τη φωνή της σε παιχνίδια, αφού ήταν η γυναίκα Commander Shepard στη σειρά Mass Effect, ενώ παράλληλα ήταν και η φωνή της Samus Aran στα Metroid Prime.

Μερικές πληροφορίες για το Bayonetta 3:

Σύμφωνα με την πλοκή, η ασταμάτητη μάγισσα Umbra θα ενώσει τις δυνάμεις με αρκετά οικεία πρόσωπα όπως τους Jeanne, Rodin, Enzo και Luka, τη μυστηριώδη Viola και ένα πλήθος ακόμη διαφορετικών Bayonettas για να εμποδίσει τα ανθρωπογενή Homunculi από το να σπείρουν τον όλεθρο. 

Ανάμεσα στις νέες ικανότητες της Bayonetta είναι το Demon Masquerade που μπορείτε να τινάξετε στον αέρα, να τσαλαπατήσετε και να ισοπεδώσετε τους εχθρούς σας με απίθανα combos και δαιμονικές δυνάμεις. 

To Bayonetta 3 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2022 αποκλειστικά για το Nintendo Switch.