PlayStation Plus: Διαθέσιμα πλέον τα δωρεάν παιχνίδια του Οκτωβρίου στα PS4 και PS5

Μπορείτε να τα εξαργυρώσετε από σήμερα
04 Οκτωβρίου 2022 23:44
PlayStation Plus: Διαθέσιμα πλέον τα δωρεάν παιχνίδια του Οκτωβρίου στα PS4 και PS5

Τα νέα δωρεάν παιχνίδια που προσφέρει το PlayStation Plus Essential, τα οποία είχαν αποκαλυφθεί λίγο πριν την έλευση του Οκτωβρίου, είναι πλέον διαθέσιμα για τους συνδρομητές όλων των βαθμίδων της υπηρεσίας στα PS4 και PS5.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, από τις 4 Οκτωβρίου μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου, μπορείτε να εξαργυρώσετε τρία παιχνίδια. Αναλυτικότερα, οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν τόσο την PS5 όσο και την PS4 έκδοση του Hot Wheels Unleashed. Πρόκειται για ένα racing παιχνίδι που βασίζεται στο λατρεμένο brand από τα πασίγνωστα «αυτοκινητάκια», το οποίο είχε πρωτοκυκλοφορήσει πριν από περίπου έναν χρόνο, λαμβάνοντας πολύ θετική ανταπόκριση από τους παίκτες.

Συνεχίζοντας, οι συνδρομητές του PlayStation Plus μπορούν να κατεβάσουν πλέον και ένα ακόμη παιχνίδι που αφορά το PS4. Αυτό είναι το Injustice 2, το ιδιαίτερο fighting της NetherRealm Studios (δημιουργοί των Mortal Kombat), το οποίο φέρνει στις ψηφιακές αρένες χαρακτήρες από το σύμπαν της DC, όπως ο Batman, καθώς και από άλλα γνωστά third-party franchises, όπως ο Sub-Zero.

Κλείνοντας, το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι του μήνα είναι το Superhot για το PS4. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, είναι ένα πολυβραβευμένο indie FPS του 2016, το οποίο βασίζεται σε ένα πανέξυπνο concept: Ο χρόνος κυλά μόνο όταν κινήστε!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τίτλοι του PS4, δηλαδή το Injustice 2 και το Superhot στην προκειμένη περίπτωση, είναι playable και στο PlayStation 5 μέσω του Backwards Compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας. Παράλληλα, εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια, αυτά θα μείνουν στη ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα για πάντα, με μοναδική προϋπόθεση να μην έχει λήξει η συνδρομή σας.

Σε περίπτωση που θέλετε να ενημερωθείτε για τα παιχνίδια που κυκλοφορούν γενικότερα εντός του Οκτωβρίου, πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε την αναλυτική λίστα.