Δείτε μια νέα ατμοσφαιρική σκηνή από το horror παιχνίδι Fort Solis

Με τον Troy Baker να πρωταγωνιστεί
04 Οκτωβρίου 2022 23:29
Δείτε μια νέα ατμοσφαιρική σκηνή από το horror παιχνίδι Fort Solis

Στις αρχές του καλοκαιριού και συγκεκριμένα στο πλαίσιο του Summer Game Fest 2022 είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά το ιδιαίτερο Fort Solis. Πρόκειται για ένα horror παιχνίδι από την ανεξάρτητη ομάδα ανάπτυξης Fallen Leaf, η οποία έχει επιστρατεύσει ένα πραγματικά φαντασμαγορικό καστ ηθοποιών.

Συγκεκριμένα, στον τίτλο θα χαρίσει τη φωνή του ο Troy Baker των The Last of Us, BioShock Infinite και Death Stranding, η τηλεοπτική ηθοποιός Julia Brown γνωστή για το The Alienist και το World on Fire, καθώς και ο Roger Clark. Ναι, ο λατρεμένος ηθοποιός που έδωσε σάρκα και οστά στον Arthur Morgan, τον κεντρικό πρωταγωνιστή του Red Dead Redemption 2 είχε γίνει γνωστό ότι θα επιστρέφει στο μέσο, με το πρώτο του παιχνίδι από τότε, αν εξαιρέσουμε τη συμμετοχή του στο Back 4 Blood.

Στο δυνατό καστ εστιάζει και το ολοκαίνουργιο βίντεο του παιχνιδιού, το οποίο μόλις είδε τα φώτα της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το IGN, η ομάδα ανάπτυξης μάς προσφέρει μια νέα ματιά στην ερμηνεία του Troy Baker, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα Wyatt Taylor. Ειδικότερα, στο απόσπασμα που αναρτήθηκε, ο Taylor εξηγεί μερικά από τα περίεργα πράγματα που συμβαίνουν γύρω του.

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο, το οποίο ξεπερνά σε διάρκεια το ένα λεπτό, μέσα από τον player που ακολουθεί:

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, όσον αφορά το gameplay, το Fort Solis θα είναι ένα single-player third-person θρίλερ. Τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα σε μια μεγάλη νύχτα σε μια απομονωμένη γωνιά του πλανήτη Άρη. Εκεί, ο μηχανικός Jack Leary καλείται να απαντήσει σε έναν φαινομενικά τυπικό συναγερμό και εν τέλει κάποια αναπάντεχα γεγονότα αρχίζουν να ξετυλίγονται και να ξεφεύγουν από τον έλεγχό με έναν τρόπο που δε θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο τεχνικός τομέας του παιχνιδιού αξιοποιεί την υπερσύγχρονη μηχανή γραφικών Unreal Engine 5.