Καθυστερεί σημαντικά το Company of Heroes 3

Και χάνει εντελώς το 2022
04 Οκτωβρίου 2022 17:49
Καθυστερεί σημαντικά το Company of Heroes 3

Παρόλο που διανύουμε πλέον τους τελευταίους μήνες του έτους, με πολλούς gamers να εικάζουν πως δε θα υπάρχουν άλλες καθυστερήσεις παιχνιδιών για φέτος, η SEGA έρχεται να πάει κόντρα στις προβλέψεις. Και επίσημα το Company of Heroes 3 θα χάσει εντελώς το 2022.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας, η Relic χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ετοιμάσει το τρίτο κεφάλαιο της λατρεμένης real-time strategy σειράς και έτσι η κυκλοφορία του μεταφέρεται πίσω τρεις μήνες. Αρχικά, το Company of Heroes 3 ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου, αλλά τελικά, με τα νέα δεδομένα, αναμένεται πλέον στις 23 Φεβρουαρίου του 2023. Ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος αποκλειστικά για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και θα διατεθεί μέσα από την πλατφόρμα του Steam.

Με αφορμή την ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας κυκλοφορίας, η ομάδα ανάπτυξης τόνισε:

Καθώς πλησιάζαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Company of Heroes 3 στις 17 Νοεμβρίου, η ομάδα μας αποφάσισε ότι το παιχνίδι δεν ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις των παικτών μας ή στα δικά μας υψηλά στάνταρ. Υπάρχουν ακόμα bugs που πρέπει να διορθωθούν, pixels που πρέπει να "γυαλιστούν", gameplay που πρέπει να προσαρμοστεί και feedback που πρέπει να ακουστεί.

Φυσικά, το στούντιο ευχαρίστησε την κοινότητα για την υπομονή της, δηλώνοντας περήφανο για την αφοσίωσή της κατά την ανάπτυξη του νέου Company of Heroes. Η σχετική ανάρτηση ακολουθεί παρακάτω.