Το ping σύστημα του League of Legends εμπλουτίζεται – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Για να γίνει πιο εύκολο να μιλάτε με τους συμπαίκτες σας
04 Οκτωβρίου 2022 13:23
Το ping σύστημα του League of Legends εμπλουτίζεται – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η Riot Games ετοιμάζει ένα νέο εμπλουτισμένο τρόπο για να επικοινωνείτε με τους συμπαίκτες σας στο League of Legends, σε περίπτωση που δε θέλετε να μιλάτε μέσω chat. Οι νέες αλλαγές ήρθαν με το νέο pre-season update, όπου υπάρχει πλέον το νέο ping σύστημα (σε wheel μορφή) και θα προσφέρει στους παίκτες μια νέα σειρά επικοινωνίας, για να βελτιώσουν το παιχνίδι σας.

Ο νέος τροχός (wheel) θα περιέχει οκτώ διαφορετικές επιλογές, με αποτέλεσμα να μπορείτε να περιγράψετε καλύτερα τι σκοπεύετε να κάνετε στον αγώνα, ενώ, φυσικά, θα υπάρχουν και επιλογές για να κατευθύνετε την ομάδα σας και να ζητήσετε βοήθεια ή να περιγράψετε κάτι στο χάρτη. Επιπροσθέτως, οι ομάδες θα μπορούν να ψηφίσουν σε ποιο στόχο θα πρέπει να πάνε, έτσι ώστε να καταρρίψουν μαζί τον εκάστοτε εχθρό.

Στον πυρήνα του, το LoL είναι ένα ομαδικό παιχνίδι. Προκειμένου να διευκολυνθεί καλύτερα η επικοινωνία μεταξύ των συμπαικτών, θα διπλασιάσουμε τον αριθμό των ping που διατίθενται στους παίκτες. Αυτά τα pings είναι τα: Retreat, On My Way, Assist Me, Enemy Missing, Push, All-In, Hold και Bait. Με αυτή την ενημέρωση θα υπάρξει επίσης και ένας ξεχωριστός τροχός (wheel) για αυτά τα ping.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμο αυτό το update για όλους τους παίκτες αλλά θα έρθει με το Season 13.